reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ok Kasiek8118- bede jutro ok, 15.
Kasiu.j- nie ma problema, spytam ile za ta usluge wezmie:-D

A dzis K&F pojechali do polski i my bedziemy przez 3 tyg sami:-(
Spadam - zaraz maz wraca z pracy.

reklama
Hej
Ja jestem padnieta. Wczoraj i dzisiaj zasnelam z malym. To chyba przez ta pogode.
Dzisiaj bylismy w castelford u kolegi na obiadku . maz juz po urlopie. Szymonek rano otworzyl oczka i pierwsze co to zawolal tato- tak mi go szkoda bylo.
Nefretete- czekam na zdjecia bo te polaczenia kolorkow musza super wygladac
Kasiaj- wspolczuje myszy. U nas swinia tzn mysz wyzarla cale opakowanie trutki dopiero przy drugim padla
Oleska- ktore kulki masz na mysli. Ja bym bardzo chetnie tez sie umowila
Brydka- cos taka cicha? Co tam u ciebie?
Sylwia.m- jest mi bardzo przykro. Buziaki
Kasia8118- ciesze sie ze ci sie podobaly wybrane zdjecia;-)Dziewczyny chcialy jakies niegrzeczne ale my takich nie mamy bo my przeciez grzeczne jestesmy , no nie;-)

Jutro sie odezwe bo naprawde mam chyba spadek cisnienia i zmeczenie materialu dzisiaj. Papa i dobranoc

Hej dziewczyny.Nic się dzisiaj nie wyspałam.Wiecznie się budziłam w nocy:crazy: bez powodu.Czuje się fatalnie.Brzuch mnie boli,chyba na okres:baffled:.Mały ledwo wstał wyciągnął papiloty chyba będzie loki kręcic:-D.

Hej:-):-):-)

Dajcie ten adres na kulkoland to Dorota na pewno się z Wami wybierze. A ja nie bo mój ma wolne w piątek:sorry2:
Uparłyście się ostatnio na te piątki:confused:

Czesc wszystkim

Kasia8118 - ja tez nie wyspana, ale nie pamietam kiedy ostatnio ja sie wyspalam :confused: mlody mnie w nocy pozera :-(

nefretete - chetnie bym skorzystala, tylko nie wiem czy ona by tam dotarla, bo one sa pod meblami w kuchni, a tych sie ruszyc nie da :laugh2:

A co do kulek to my chetni jestesmy, ale mozemy tylko we czwartek, bo w piatek przylatuje moja mama.
Ucho mnie dalej boli, a GP nie wie dlaczego :-(Ciekawe kto ma wiedziec :confused:

reklama
Do góry