reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
cze dziewczyny, ale dzis moja jest skrzetna .Teraz sobie usnela wiec moge cos zrobic.
Kasiaj Wczoraj bylismy pierwszy raz na basenie na BD10 jest podobnie jak w Shipley z tym ze jest tam zjezdzalnia tez sa szatnie dla maluszkow. Tak to tez chodzimy do Shipley. Wczoraj nawet przyniesli nam kolko dla maluszkow do plywania i jeszcze sie rozni BD10 tym ze nie ma zabawek we wodzie jak w Shipley ale tez jest fajnie.
Agus04 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek corci duzo usmiechu na codzien.
niunka19-82 ja mieszkam na BD2 jak sie jedzie w strone Shipley. Co do pracy to tez chcialam do sprzatania ale nigdzie nie moglam znalesc. Poszlam do agencji zarejestrowalam sie i w ciagu tygodnia dali mi prace. Tyle ze pracuje w kantynie przy posilkach wydawanie i takie tam w Morisonie na BD4(fabryka). Mozesz sobie sprawdzac oferty z JOBCENTERPLUS na internecie jak ja patrzylam duzo bylo tyle ze mi godziny nie pasowaly, bo ja albo w weekend albo wieczorami tylko bo malej mi nie ma kto bawic. Teraz jak pracuje w weekend to jest dobrze maz siedzi z mala. Moze w koncu cos znajdziesz. W Shipley tam za Asda jest biblioteka i biuro canselowskie tam tez sa ogloszenia o prace na szybie wisza ostatnio duzo bylo do sprzatania.
Ale pogoda!
7e2480db72.png

Agus04 sto lat, dużo uśmiechu dla córeczki:-)
ja jeszcze po weekendzie nie mogę sie ogarnąć... w niedziele pogoniłam chłopaków do malowania chatki... tato pomalował korytarze i klatkę schodową, a mój kochany nasz pokoik... co prawda w agencji zgodzili się na malowanie i tylko w pastelowych jasnych kolorach- nie lubie pastelowych kolorów :wściekła/y: w sypialni mamy kolorki- kurewska czerwień + kawa z mlekiem :-D wygląda bosko:tak: pokoik dla malestwa jest pomarańczowo-żółty... jak trochę sie ogarnę i posprzątam na tip top to zrobie i powklejam wam zdjęcia.

Kasia8118 a to jest kawalek odemnie, ale wiesz co nie wiem czy bym tam sama trafila bo to bylismy tam wczoraj ze znajomymi a im sie droga pomylila i tak nas wozili ze szok ciagle zesmy skrecali ale trafilismy.
7e2480db72.png

Ostatnia edycja:
Hej mamuski!
Sorki ze sie nie odzywalam ale nie mialam checi do pisania pogoda mnie przybija:-(
Bylismy nad morzem na 3 dni i bylo super :tak:troche poodpoczywalismy
Dzis bylismy w Harrogate wiec padam.
Co wy na spotkanie w kulkolandzie w czwartek?

reklama
Do góry