reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ampar - imprezka udana :-), a gdzie te zabawy?
A chlopaki sie wykazywali, ze ho!ho! godzine ich nie bylo, a wrocili z zarciem od hindusa zza rogu :confused:

Acha! I czekamy tez na te niegrzeczne fotki......

No wkoncu dosiadlam sie do komputera:-D:-D:-D. U nas tez imprezowo bylo w ten weekend, dopiero sprzatac skonczylismy, zobaczymy na jak dlugo;-).

Ja tez jestem ze Szczecina i nie mialam pojecia o nowym polaczeniu, moge wiedziec z jakich to lini beda loty Liverpool- Szczecin. Wkoncu cos w tym kierunku drgnelo:tak:

hejka
Ampar - fotki fajne, a gdzie takie cantrum zabaw dla dzieci?

My dzis bylismy na pakupkach i jak juz stalismy przy kasie to moj synek zaczol krzyczec , myslalam ze do dziewczynki ktora stala sprzodu, ale okazalo sie ze chcial wafelka ktorego ona jadla. No to pani musiala dac mu to tak wrzeszczal ze szok.:szok:
Chyba niedlugo nie bedzie mozna nigdzie z nim pojsc:wściekła/y:.

ja dzis sie zegnam papa spokojnej nocki.

Agus linie lotnicze RYANAIR od 28 pazdziernika sie zaczynaja te loty.
Niunka te sierpniowe dzieci chyba taka maja - moj tez taki nerwus a wez mu cos zabierz o matko i corko ryk krzyk az uszy bola, a powiedz Szymek juz tez opanowal metode zlosci- tupanie nozkami ? :-)

Hej dziewczny jak tam wam minal poniedzialkowy dzien? my bylismy dzis na basenie bylo super moczylismy sie gdzies z godzine Zuska byla w siudmym niebie, dostala kolko do plywania wiec ja nie musialam trzymac cieszyla sie jak szalona.Pozniej mielismy grila i tak minal dzionek. Kasia8118 jak ostatnio gadalismy o tych benefitach czy odbieraja czy nie to juz wiem. Mi nie odebrali placa nieco wiecej niz przedtem. A pracuje tylko 16 godz tygodniowo no i maz caly tydzien.
1004152xc8.jpg
A widze ze tu jestescie ze soba mocno zwiazane fajnie tak.

Kasiek25 to dziwne że jak się dochód wam zwiększył to państwo jeszcze też dołożyło.Nie kumam tego systemu:confused:.Ale dzięki za informacje.Zaglądaj do nas tu w tygodniu na forum żebyś wiedziała kiedy spotkanie co dziewczyny będą miały okazje was poznac:tak:.Pewnie zorganizujemy jakieś spotkanie w tym tygodniu w Lister Parku jak nie będzie padac.

reklama
niunka19-82 i kasiek83 widze ze wy tez macie ten sam problem jesli chodzi o te sierpniowe dzieciaczki bo moja tez sie w siepniu urodzila niedawno skonczyla roczek,sa bardzo nerwowe i wrzaskliwe. Dobranoc

7e2480db72.png

Do góry