reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej wam
Widze ze juz kasia sie wam wygadala o naszym tajnym spotkaniu:-)
Zdjecia beda wieczorem bo zaraz mam artura siostre na obiedzie.
Niunka- tylko nie chlorku:-D nawet kacyk mnie obeszedl:tak:bokiem haha
kasia8118- bylo super. Jeszcze cala droge sie smialam . Oby czesciej;-)
Monika- bardzo mi cie szkoda. Ja tez nienawidze sie rozstawac z mezem. na pewno masz cos waznego wiec ciesz sie ze bedzie sprawa zalatwiona i juz w pazdzierniku pojedziemy na gielde:laugh2:
brydka- super wiesci z ta piaskownica:-)
Asiunia- a jak praca? dalej zadowolona?

Widze ze ladna pogoda na ten tydzien sie szykuje, nie za cieplo ale bez deszczu. To moze wyjdzie nam jakies spotkanie w parku

No to do wieczorka. Czekajcie na zdjecia;-) Papa robota wzywa

Asiunia - z przyjemnoscia, Kubus bedzie zachwycony, czytalam ze w tygodniu nie mozesz, ale moze z Twoja siostra sie spotkamy? Bo z weekendami to u nas roznie bywa..... A za tydzien zaczyna sie szkola :szok:

Monika - rozumiem Cie doskanale, bo ja tez tak tesknie, moj zwykle tu siedzi i pracuje, a ja na 2-3 tygodnie jezdze do PL, by dziadkowie troche sie nacieszyli wnukami

Kasia, Ampar - niezle zawodniczki jestescie :-)

U nas od wczoraj jest przyjaciel mojego meza z coreczka w wieku Kubusia. I jestem wykonczona, non stop o cos klotnia, zwlaszcza moj synek prowokuje, bo on sie nie chce dzielic :-( Bylismy dzis tez na basenie, teraz dzieciaki padly jak muchy i spia. Ale cisza!!!!!! Maciek zachwycony, dzis juz byl odwazniejszy, nie trzymal sie mnie tak kurczowo jak poprzednio :-)
Czekam na kolacje, faceci poszli cos na wynos zalatwic :-D

a co tu tak cichutko:szok:
Kasiaj- No to sie chlopaki wykaza kulinarnie, nie ma co:-D;-)
Kasia8118- zdjecia jeszcze z przed winka;-)No to lece sztuk 6
najpierw z placu zabaw

Załączniki

• DSCF4709.jpg
    DSCF4709.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 26
  • Image058.jpg
    Image058.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF4710.jpg
    DSCF4710.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF4698.jpg
    DSCF4698.jpg
    110,9 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCF4692.jpg
    DSCF4692.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 21
I pare grzecznych z imprezki

Załączniki

• DSCF4720.jpg
    DSCF4720.jpg
    90,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF4711.jpg
    DSCF4711.jpg
    80,8 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF4712.jpg
    DSCF4712.jpg
    79,9 KB · Wyświetleń: 27
hej
my przedluzylismy impreze az do niedzieli piatek i sobota siedzielismy w domu a w niedziele pojechalismy do Yorku.
Niunka misiek jeszcze nie chodzi a jak juz idzie to przy tym chodziku pchaczu i to na palcach.
Asiunia to Ty zmienilas prace? bo pracowalas na weekendy przeciez? a teraz cos widze ze od poniedzialku do piatku. A swiat rzeczywiscie maly ;-):rofl2: ja z Ewa razem studiowalam i razem tu wyladowalysmy :)
Ampar i Kasia widze ze mialyscie mala imprezke - czasem trzeba sie wyluzowac i posmiac :)
Monia ja dobrze pamietam ze Ty jestes ze Szczecina? wiesz ze od 28 pazdziernika lataja samoloty szczecin-liverpool :-):-):-Dja juz zakupilam bilet :rofl2:

reklama
Do góry