reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
cześć dziewczyny
a ja mam smutka Wojtek wczoraj wyjechał do Bradford a my zostaliśmy z Kubantkiem ,teraz odliczamy czas ,nienawidze się rozstawać:-( i chyba humor mi się nie poprawi aż do przylotu:no:

hejka
Sylwia- jak sie czujesz?
Monia- a ty kiedy wracasz? Ja tez nie lubie rozstan, my praktycznie ciagle i wszedzie jestesmy razem. Teraz niedawno byla na dwa dni sama w Polsce to uwierz mi dziwnie sie czulam , taka sama nic nie mialo senesu. Niby tylko dwa dni, ale wystarczylo na zrozumienie jak wazna jest rodzinka .

A co tu taka cisz, chyba wszystkie spia w taka pogode.:confused:

Kasiu8118- ja wpadne napewno , ale Kasia chyba nie bo jutro wyjezdza do Polski.

Czesc!!!!
Dlugo nie pisalam jakos weny mi brakowalo!:-(Ja mam dzis wolne,pierwszy raz od niepamietnego czasu spedzilam weekend z moim mezem!!!!!!!!Wczoraj bylismy w centrum,oczywiscie pol dnia nam minelo jak mrugniecie okiem!!!!!Zakupilismy Oli hulajnoge i od rana posuwa po moim malym saloniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zwariowac idzie!!
Kasia j.-ola sie pyta kiedy spotka sie z kuba i razem sobie pojezdza?!
Niunka-super zdjecia z urodzin szymka!!!!
Kasiek83-a u was jeszcze trwa to przedluzenie imprezki Michalka?!Wszystkiego naj,naj dla niego(spoznione ale szczere)Ogladalam twoje zdjecia na NK i zobaczylam EWE!!!Ja pracuje tam gdzie ona!!!jaki ten swiat maly co nie?!
Ampar- a ty pewnie jeszcze odsypiasz ta wczorajsza impreze!!!!!Wstawiaj zdjecia!!

Ostatnia edycja:
Asiu- a my kiedy sie widzimy, kiedy mnie odwiedzisz?
Kasiek83- a Miachas juz chodzi?
Sylwia- moze ktoregos dnia spotkamy sie w centrum to ci oddam kierownice.
Monika- to faktycznie dlugi czas, ale nie zalamuj sie czasem takie rozlaki dobrze robia:-);-)

reklama
Do góry