reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka,

My dzis aktywnie dzien spedzilismy, bylismy na rowerach. Pojechalismy w strone Bingley, Kuba tez pedalowal, niestety jak wracalismy to mu sie oderwalo kolko od roweru i byl maly wypadek. Na szczescie nic mu sie nie stalo, ale bardzo plakal, bo jego kochany rowerek sie zepsul :-(

Kasia, Ampar - jak zakupy? jakies przeceny w miescie?

Ide zajac sie dzieciakami, mam nadzieje, ze szybko dzis padna w lozeczkach. A moj jutro do pracy i w poniedzialek tez
bardzo%20ryczy.gif

reklama
Kasia.j, Kasiek83 muszę przyznac, że nakarmiłyście mnie nadzieją, zrobiłam sobie kolejny test....nadal pozytywny:sorry2: Dalej plamię.... i nie wiem co mam o tym wszystkim myslec:baffled:
Muszę liczyc się z tym, że u mnie cudu może nie byc:-(

Witam wszystkie mamy z Bradford i okolic Ja tu jestem nowa. Mieszkam w Bradford , mam corcie roczna i chetnie poznamy nowe osoby. Czy ma ktos ochote sie z nami spotkac? Pozdrawiamy was :-)

Witam z rana:-).Widzę że na forum cisza straszna:wściekła/y:.Asiu widzisz czasem trzeba coś zaplanowac:-p.Najlepsze jest to ze przysnęłam na końcówce filmu i akcja mnie ominęła.Mój mąż oczywiście głęboko rozczarowany:confused:.Chyba faktycznie nie warto planowac.Ale nie zawsze można robic jak się ma ochotę bo przecież mam w domu malego rozbójnika który nie pozwala nawet rodzicom dac sobie buzi a co tu mówic o czymś więcej...

Kasiek25 witaj na forum:-).My to chyba się już znamy:tak:.Fajnie że się skusiłaś i zajrzałaś na forum.Miło mi że jesteś z mojej dzielnicy.Fajnie że masz córeczkę bo tu większosc chłopaków.I martwimy się o ich przyszłosc.Pozdrawiam, pisz często.

Cześć Dziewczyny:-)

kasia8118 ten młotek to Adasia, odbierzemy przy okazji. Adaś spotkaniem był zachwycony, niestety kasiu ty sprzątania miałaś co niemiara.:sorry2:

kasiek25 witaj na forum :-D, ja jestem w tej mniejszości co ma córeczkę.

Wczoraj korzystaliśmy w miarę ładnej pogody i pojechaliśmy do Scarborough.
Dzisiaj niestety Robert pracuje więc pozostaje nam wyprawa do parku.

reklama
Czesc

Moj poszedl do pracy :-( Dziwna ta niedziela bez niego, a jeszcze dzis ma imieniny. My pewnie tez w parku skonczymy jak nie zacznie padac deszcz, bo jakies ciemne chmury nam nami wisza.

Kasia8118 - juz dawno nie zagladalam na NKciagle sobie obiecuje, ze jakies fotki powrzucam, zapisze sie do moich klas, ale ciagle czasu brakuje...... musialabym sobie chyba na jakis czas BB odpuscic......

Witam nowa Kasie na naszym watku :-D

Do góry