reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześć Dziewczyny

Nareszcie w domu. Wprawdzie lubię jeżdzić do Polski ale po 3 tygodniach wędrowania od jednych krewnych do drugich to lubię wrócić do siebie.
Witam nowe Mamy na forum
kasia8118 to normalne większość 2 latków uwielbia samodzielność. Moja Julia jeszcze nie ma 1,5 roku a wyrywa mi łyżeczkę z ręki i próbuje jeść sama obiad.
sylwia.m fantastycznie wyglądasz na tym zdjęciu, ja w 9 miesiącu wyglądałam jak wieloryb, i niestety sporo mi tego zostało

reklama
Siemasz Mucho, a raczej cztery sztuki :-)
A Ja po rozmowie z Tudorową, a wam powiem, że w dupie mam głęboko kurewskie zachowanie mojego landlorda z poprzedniego mieszkania.
Powiedział, że go okradliśmy, zabierając łóżka, że musiał tysiące włożyć w odnowienie mieszkania po Nas, bo tak zniszczyliśmy ( widziałyście jak bardzo zniszczyłam mieszkanie ) i że skoro od miesięcy wiedziałam, że mam cuncilowskie mieszkanie to mam mu zapłacić za mały miesiąc na przód, bo jak nie, to załatwi, że Kamyk traci pracę. Wyzywa go od złodziei, że mu obrazki zabrał. Prócz Mebli nie było tam nic. Stresuje mi chłopa.
Powiedział, że tak mu mieszkania nikt nie zniszczył i mam mu zapłacić 500 funtów już, natychmiast krzycząc Kamilowi w słuchawkę.
Bez kitu, pójdę z tym do prawnika. On myśli, że na frajera trafił. No żesz ku... twoja mać.... Nie zawaham się z nim walczyć, nawet w sądzie, bo mi umowa się skończyła w maju.
No co za huj.... w dupe jebany

No co Ty, joke ?! Wszystko zostało, zdjęłam belki spod materacy, ale są w schowku, klucz oddałam Adamowi z dołu, do schowka też.
*****, zadarł z nieodpowiednią osobą, jak chce wojny kutas, to będzie ją miał. Mam świadków w jakim stanie zostawiłam mieszkanie, bo nawet Wojtek Moniki ostatni zabierał z Nami rzeczy i był Adam. A on mówi, że tysiące wjebał w remont, tak zniszczyliśmy.
No *****, Ja mu pokaże, na co mnie stać, kto komu zapłaci

Kasia, jego bolało to, że Ja się wyprowadzam. To mieszkanie stało puste, bo to prowizorka, on ściemnia wszędzie, że to jeden dom, nie ma nigdzie podzielonego na flaty, by nie płacić.
A powiedział, że mogłam mu miesiąc wcześniej powiedzieć, a teraz on nie zarobi. kumasz. I dlatego ja mam zapłacić za cały miesiąc.
I straszy. U Kamila prywatne rozmowy są nagrywane, z obawy na przekazywanie danych bankowych. Więc jak coś, dowód że straszył. Wiem, że nawet kamyka już tak wk.... że nie da się opisać.

Brydka - niestety takie swinie sie zdarzaja, nie poddawajcie sie, bo facet ewidentnie chce zarobic, to Angol czy ciapaty?

Padam na twarz, a mojego nie widac na horyzoncie :-( i telefonu nie odbiera :crazy:

Brydka ale pojechalas:szok:, ale dobrze nie mozesz odpuscic bo wkoncu dlaczego. Wielu Polaków placi za niewinnosc bo nie wiedza jak sie bronic i moze myslal ze mu pójdzie..

BRYDKA strasznie żałuję że nie mogę być tam teraz z Tobą ,bo chyba byśmy mu dosłownie nakopały i nie tylko :wściekła/y::angry::crazy: jedyne czego możesz być pewna to tego że myślami jestem z Tobą i trzymam strasznie mocno kciuki i jestem pewna że to Wy będziecie górą ,a za oszczerstwa i pomówienia wstrętny kondon jeszcze dostanie za swoje ,tymbardziej że mieszkaliście bez umowy i jest na to masa świadków jak i na to w jakim super stanie zostawiliście mieszkanie .
Trzymaj się Kochanie i głowa do góry pamiętaj :tak:;-)JESTEŚ KOZAK :-)

Brydka- zawsze możesz iść na policje i powiedzieć, że wam grozi, że masz małe dziecko i sie boisz, a oni z pewnością do niego zapukają... tego powinien sie skutecznie przestraszyć, a jak coś zawsze go możesz w cuncilu podpierdzielić ze chata podzielona na flaty i gosc oszukuje. na policji tez o tym mozesz wspomniec by gosciu był mniej wiarygodny. powodzenia

reklama
Moniczko ty Serduszko moje :***
Ej, Ja to mam go centralnie w d.... ale nie mnie on sra. Kamyk i tak zmienia pracę, więc se może straszyć, a jeśli dziś raz jeszcze się to powtórzy, to Bóg mi świadkiem, że nie podaruję.
To Angol, w każdym calu. Powiem tak. Jak się wyprowadzałam z Jarakmi z BD8 to uciekliśmy od Pakola. Taka prawda, siedzieliśmy na bombie gazowej z myszami i grzybem takim, że oczy moje w życiu takiego nie widziały. A Pakol Nie robił NIC.
Tu byłam uczciwa w każdym calu A teraz kutas myśli, że on mnie nastraszy i Ja będę skakała, jak on mi zagra.
O nie, mnie nauczono walczyć, a to on się powinien bać, a nie mnie straszyć, bo to on ma na sumieniu.
Dzięki dziewczyny.

Do góry