reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Brydka- olej, olej olej. Ja zawsze mowie nie rusz gowna bo zacznie smierdziec. Nic nie moze zrobic i dobrze o tym wie;-)

Sylwia
- zapomnialam powiedziec ze super wygladalas w ciazy. Jak patrze na takie zdjecia to mi sie znowu chce . Juz wczoraj wyciagnelam swoj album z ciazy i ogladalam rozmarzona:-D:tak:
A ja zaraz ide pod prysznic i spadam do miasta- wreszcie nie pada trzeba to wykorzystac. Moj synek biega po domu i krzyczy jebac, jebac co oznacza ze mamy wyjsc na dwor biegac:-)

Słuchaj, Kamyk ma dzwonić do niego dziś, że nie ma prawa wydzwaniać mu do pracy, choć swoją szosą bardzo jestem ciekawa, skąd wiedział, gdzie pracuje.
Dobra, idę się z Olkiem pobawić, bo dziś mnie wszystko.....

Pewnie stałam się leniwa, bo mam wszystko pod nosem, w sensie, Olek ma gdzie biegać, mam playa pod nosem, więc chyba leń we mnie wszedł.
Miałam zwiedzać dalej, więc pewnie się wybiorę. No i od piątku Kamyk ma wolne, więc muszę korzystać z tego tygodnia, co mi będzie w domu. Tak, nudziarą się chyba robię.

reklama
Do góry