reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ano racja, to tak ... ;-) Mnie Oluś pięknie je obiadek. Normalnie cudo.
czekam na telefon od Kamyka co z fiutem. No i u mnie pada, nie wiem jak u was.
Miałam właśnie pierwszą wizytę babki z mojego biura. Powiedziała, że panele są okej, że ładnie zrobiłam, a łazienka będzie robiona w całości, nowa wanna, umywalka i kibel, no i będzie jeden kran nie dwa :-) No i dała kilka telefonów co nam się jeszcze należy, a tego nie wiedziałam, oczy zrobiłam, ale dobrze :-)

Kasia8118- ja dzwonilam i jak nam sie spodoba to je mamy:tak:A dzisiaj gosciu z naszej agencji zrobil oczy jak mu powiedzialam gdzie ta chata bo ponoc ludzie po 8 czy 10 lat czekaja w tych okolicach i daja tylko tym ktorzy sie tam urodza lub pracuja lub dzieci chodza do szkoly itp
kasiu a na kiedy zapraszasz jak bedzie padalo, rozumiem ze na piatek tak?
Bo ja to bym sie chetnie zobaczyla z toba a akurat artur mnie moze przywiezc ?
Brydka- a komu sie cos chce. Mi co najwyzej to rzygac od tej pogody. Pojechalismy do lister parku dalam malemu pojebac a tu zaczelo lac.
Od jutra w lister wesole miasteczko i na co to komu i tak bedzie lac:wściekła/y:
Nefretete- ty to niezly numer jestes. Zycze udanej zabawy ;-)

Marta właśnie była u mnie babka z Agencji zapytać, czy wszystko okej, jak nam się mieszka, ci nam jeszcze ten tego, dają...
No i powiedziała, coś podobnego. Ta okolica jest mega oblegana, ludzie czekają na mieszkania, ale oni tez nie chcą już w tym akurat domu starszych ludzi, wolą inwestować w młodzież, a skoro się staraliśmy to znaczy, że chcemy zostać na stałe. Kamyka list z moim dopiskiem zadecydował o tym, że dostaliśmy :-)
No, ale fakt, powiedziała, że tu zero złego w okolicach i spokój na maksa.
Może dlatego, że tak się zakochałam to mi się dupy do bradforda ruszać nie chce, a jutro ma lać

Kasia8118 Dorota jest chętna na spotkanie jutro. Tylko musicie się zdecydowac gdzie się spotykacie i o której bo ja muszę jej powiedziec bo ona nie ma nata i telefonu też:crazy:

Boże cały dzień walczę z internetem :wściekła/y:masakra.Jeżeli chodzi o spotkanie to możemy spotkac się u mnie i jak będzie ładnie to pózniej możemy przejsc się na plac zabaw.Niby pogoda ma byc ładna.Wyszłam na spacer po 16 na dwie godzinki i było bardzo ciepło i słonecznie.Nie wiem jak u was:baffled:.Tu pogoda OK.Same zdecydujcie gdzie wolicie się spotkac.Ja się dopasuje:-).

reklama
Do góry