reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc

Dziekujemy za pamiec i zyczonka, Wszystkie przeczytalam Szymkowi, bardzo sie ucieszyl ze dostal tyle zyczen;-):-)

My dzis odpalimy swieczkie na torciku, no i bedziemy dmuchac. :-D A w niedziele bal.

Ale sie ruszylo na BB Jak Kaska wrocila.
Kasiu8118- to spotkanie 22 ma byc poza domem, wieczorkiem na jakiejs dyskotece.Chyba bedziesz ?

No ciekawe co wkocu Sylwia bedzie miala. Ja od samego poczatku mowie ze chlopak.:-D
A co do tej ksiazeczki to ja tez bym poczytala.

Doris- Szymek chodzi , ale trzeba go asekurowac bo nie chcemy rozcietej glowki:no::no::no::no::no::no:.Gratuluje pierwszego zabka.:-):-):-) u nas sa trzy, niewiele wiecej:-D

Czesc kobitki!
Kasiu1881 fajnie ze wrocilas na forum znow jest ruch :-Dhehe

Ja jak znowu mam zaleglosci w czytaniu.
My bylismy przez 3 dniu u kuzynki mojego meza niedaleko Doncaster bylo super wygadalam sie obejrzelismy pare filmow nie mosialam gotowac i pogralam sobie w mini golfa;-).
Szkoda ze nie moge isc z wami na ten wypad moze za jakis rok sie wybiore.

Moj maly dzidzius w brzuszku niezle mnie kopie chyba bedzie tak energiczny jak Abi:szok:strach sie bac:-D

Dzis przychodzi do mnie HV na kontrole 2 latka do Abi mam nadzieje ze jest wszystko ok.

A za tydzien mam juz 2 skan i moze sie dowiem co mam oby to byl chlopczyk.

Sylwia - nie wylamuj sie z szeregu, najpierw dwoch chlopcow, a potem dziewczynka :-);-)

Dorota - zostaje w tej szkole co sie dostal i na ta popoludniowa sesje, ostatnio nawet tam bylismy pograc troche na szkolnym boisku, w ramach oswajania dzikich zwierzatek :-) i nie uwierzycie, ale on ciagle pamieta, ze tam mieszkalismy i pokazal nawet nasz byly domek (a minelo juz 15 m-cy), a ja zaczelam tam szukac jakiegos domku, zeby nie tracic codziennie tyle czasu na dojazdy, moze znajdzie sie cos ciekawego, a na poczatek sprowadzamy moja mame, przylatuje 29 sierpnia, zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

niunka - oby wam lepiej szlo w dmuchaniu niz u mnie, Kubus cos nie potrafi sie nauczyc dmuchac :baffled:

Kasiu8118- nie ma bata musisz isc. Wytlumacz mu ze wszystkie ida , ze ci sie tez cos nalezy ze ciagle siedzisz w domu , ze potrzebujesz jak kazda kobieta od czasu do czasu sobie potanczyc. Co ty nie znasz tych tekstwo:confused:

reklama
29446hb3.jpg

Ile drzew rośnie w lesie, ile ciężarów siłacz uniesie, ile uciągnie lokomotywa, ile włosów liczy lwia grzywa, ile ciastek w ciastkarni, a bułek w piekarni, tyle szczęścia i słodyczy w Dniu Urodzin Szymusiowi zyczy Agusia z rodzicami

Do góry