reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam się i ja:-):-):-):-)

My wybieramy się dzisiaj do centrum:tak: Hehe, dawno mnie tam nie było:szok::szok:
Ale trzeba wydac trochę tej kasy bo juz nam sie do szuflady nie mieści:-p:-p;-):-D

reklama
Hej dziewczynki
Sylwunia wielkie gratulacje.Jak się cieszę...Trzymam kciuki żeby była dziwczynka,ale tak na prawdę to żeby ciąża była spokojna a dzidzia duża i zdrowa...
Szymusiowi dużo słoneczka, uśmiechu na twarzy i wspaniałych prezentów...
U nas pogodnie, wspniale. Niestety Marysia pierś odrzuciła zupełnie. Przeszłam mały stres psychologiczny, bo żal mi bardzo,ale wiem,że nie zrobię nic. Teraz się z niej taki pulpecik zrobił. Jak tylko będę miała jakieś foteczki wkleję.
Tęskno mi za wami dziewczynki, ale nie tęskno za pogodą.
Całuję was wszytskie razem i każdą z osobna, a największe uściski i całuski dla wszytskich dzieciaczków

Pogoda dzis nas zaskoczyla, ale pozytywnie :-) My sie dzis "ogrodkowalismy", a teraz dzieciaki posnely. Kuba bedzie dzis dlugo szalal :-(

Magda nie zamartwiaj sie karmieniem. Malutka troche podjadla Twojego mleczka, a modyfikowane nie jest zle. W koncu sporo dzieciakow sie na tym wychowalo. Ja mam z kolei odwrotny problem, bo Maciek nie chce mi nic jesc tylko cyca. :-(

Sylwia - ja mam bardzo duza komode, sporo sie w niej zmiesci, ja Ty masz problem....... :-D

Hej:-):-)

Już wróciłam:tak: w szufladzie luzik się troszkę zrobił bo wydałam 26Ł:szok::-D Oczywiście wszystko dla mojego synka kochanego:tak: Dostał czapeczkę, jakby się zimniej zrobiło, skarpetki, kapciuchy i nocnik:tak::-D
Ponieśliśmy też straty:-( Marcel zgubił czapeczkę:crazy: a wczoraj ja zgubiłam jego koc:-(

Cfcgir mi ten mój łobuziak nie chce pic mleka wogóle:szok::wściekła/y: Ani z łyżeczki ani ze szklaneczki:no: Z sokiem też nie chce:baffled: I nie będę już go zmuszac, dam mu jogurcik albo coś w tym stylu.

Cfc girl fajnie że się odezwałaś.super że macie fajną pogodę ja też nie mogę marudzic też miałam słoneczko jak byłam w Polsce.Co do mleczka to nie masz co się przejmowac mój Krystianek pił tylko 5 tygodni moje mleczko a jest okaz zdrowia i oby tak zawsze było.Całusy dla księżniczki.

Niunka kiedy wybierasz sie do centrum????? Może spotkałybyśmy się gdzieś i tą kierownicę byś mi wzięła??Już mam dosyc wiecznego podnoszenia zabawek z ziemi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zreszta Marcel płacze mi po nocach i pyta się "eeeee gdzie jest moja kierownica eeeeeee":-p

hej dziewczynki...
piekna dzis pogoda:-)
chciała bym w sumie gdzies sie wytoczyc z domku ale tak w zasadzie to mi sie nie chce... mam takiego masakrycznego lenia:szok: poza tym ze zjadlam sniadanie, wziełam kąpiel to tylko leże:szok::-D PARANOJA
moj kochany zaraz z pracy wroci to zacznie sie mały ruch hehe obiad trzeba bedzie podac :-D

reklama
Tak sobie dzisiaj Sylwia myślałam o tobie i jak to będzie jak urodzi Ci się drugi maluszek. To co planujesz kupic taki blizniaczy wózek?Ciężko Ci będzie wybrac się do centrum na zakupy lub na spotkanie mamusiek.Chyba że będziesz już do tego czasu zmotoryzowana.A co w tej sprawie bo nic nie piszesz,albo ja nie jestem w temacie?Kiedy następne podejscie żeby zostac kierowcą?

Do góry