reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

tak przeczytalam :-)i wiem jak sie zabrac,ale trzeba byc bardzo ostrozym jak sie chce dziewczynke:-)bo jest napisane ze cjlopca to nie problem ,ale dziewczynke to tak!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie.Kupiłam dzień przed wyjazdem do Polski buty sportowe na Foster i miałam je ubrane tylko 2 razy bo strasznie mnie ciśnie prawy but.I zastanawiam się czy mogę je wymienic na większe? Mam karton i paragon tylko metek brak stan jak nowe.Nie minęły jeszcze 4 tygodnie.Czekam na odp.

Kasia to spotkanie to wieczorem ma byc:tak: Koleżanki mają zamiar się upic:szok::-p
Dorota mi powiedziała że jak wróci to przeprowadzi ze mną wywiad i mi powie czy będę miała dziewczynkę czy chłopca:-p

Dorota - wpisz mnie tam gdzies w swoim kalendarzu na porade jak miec dziewczynke ;-) albo zapisuje sie w kolejnosci na ta ksiazke :-)
I czekam na efekty, jesli sie wszystko uda to teraz beda sie rodzily same dziewczynki :-D

reklama
KASIA.J-fajnie by bylo:-):-)przynajmiej by sie wyreownalo,bo jak na razie chlopcy tutaj przewazaja:-)jeszcze zaraz nam dojdzie kojejny chlopak u Sylwii:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:
A jak tam ze szkola dla twojego Kubusia,bedzie chodzil na ta popoludniowa sesje czy zmienilas szkole??

Do góry