reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzień dobry .Za oknem straszna lipa szkoda gadac:no::no:.Fajnie Dorotko że się odezwałaś myślałam wczoraj o tobie chyba przywołałam Ciebie myślami.Niunka zajęc mi nie brakowało wczoraj ,ale się stęskniłam i musiałam coś napisac.Serdeczne życzenia dla Szymka z okazji roczku.Sto lat!!!~Jak było na wczasach to opowiem wam na spotkaniu bo sporo się działo.Wiecie jaki jest mój mały wiecznie coś kombinuje i szuka mamie zajęc żeby się nie nudziła.Mam pytanie co się dzieje z Brydką ?

reklama

Przyjaciół: 0

icon1.gif
Bezplatne porady polskich lekarzy
Zapraszamy do nowej sekcji portalu Dzieciak.co.uk – Portal dla rodzicow w UK - Strona Główna pt. PORADY. Dzieki
zespolowi naszych specjalistow mozesz zadawać pytania dotyczące wychowania dziecka oraz stanu zdrowia Twojej rodziny. Postaramy się odpowiedzieć w możliwie najkrótszym czasie.
Na Wasze pytania odpowiedza lekarze z Green-Surgery.
Do dyspozycji:
* Dr Krystyna Tajchman
Ginekolog, poloznik
specjalista II stopnia w ginekologii i poloznictwie
Cytolog, Videokolposkop
25 lat czynnej pracy w zawodzie
Dyzur telefoniczny - 0 208 305 9096
Od pon. do ptk. w godz. 15.00-17.00

* Dr Slawomir Tajchman
Ortopeda, chirurg urazowy
specjalista II stopnia w ortopedii i chirurgii urazowej
25 lat czynnej pracy w zawodzie

* Dr Wlodzimierz Florkowski
Ortopeda, chirurg urazowy
specjalista II stopnia w ortopedii i chirurgii urazowej
25 Lat czynnej pracy w zawodzie

* Dr Krzysztof Korpikiewicz - Lekarz medycyny rodzinnej

* Dr Malgorzata Szymanowska - Pawezowska - Dermatolog
20 lat czynnej pracy w zawodzie

oraz

* Izabela Humienna
pedagog i
specjalista z opieki i wychowania dzieci i młodzieży

Zapraszamy serdecznie!

Wchodzilyscie na ta strone???Ciekawe czy cos ciekawego tam jest:confused::dry::sorry2:

KASIA8118-JAK sie zdecydujesz na druga dzidzie:-)no i oczewiscie jak chcesz dziewczynke to pozycze Ci ksiazke na ten temat:-Dbo dostalam w prezencie od MOJEJ KOCHANEJ SIOSTRY jak robic zeby byla GIRL:-D:-D:tak:no i powiem ze troche trzeba sie wysilic,ale efekt koncowy moze byc cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

No Dorotka to było najlepsze tego to się nie spodziewałam.Ale zatrzymam to w tajemnicy do spotkania.A ty masz samolot w środę rano czy wieczorem?A w czwartek dasz radę wpasc na spotkanie gdyby się coś zorganizowało?

reklama
Do góry