reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo SZYMUS ma dzis swe pierwsze urodziny!!!!!:-)

reklama
wszystkiego naj naj naj dla Szymusia
kasiu witamy z powrotem
sylwia nic sie nie martw napewno dziewczynka będzie :-)

ja juz sie nie moge doczekać, az urodze:baffled: maly dzisiejszej nocy tak mnie skopal, ze ponad godzine probowalam wstac z łóżka... tak mnie wszystko boli ze sie ruszać niemoge... maly kochany terrorysta:szok::-D

mam pytanie... z czym podajecie zupe szczawiową, z makaronem czy ziemniakami?
u mnie w domu zawsze byla z makaronem, a moj kochany sie ze mna kuci, ze ziemniaki lepiej pasuja.... pierwszy raz gotuje odkad jestesmy razem i mamy spiecie... dla mnie bedzie makaron, a specjalnie dla niego musze obrac ziemniaki :wściekła/y:

Ale lipa pojechałam dzisiaj z tymi butami i nic nie załatwiłam chciałam je wymienic na większe lub inny model większe były za duże a na co innego nie można było wymienic bo pustki w sklepie i rozmiarów brak a i kasy nie chcieli dac więc będę musiała się męczyc,ale jestem zła.Co za lipa:wściekła/y:.

U nas zakonczyl sie roczkowy dzionek Szymka.
Swieczke dmuchali wszyscy. :-D A maly chcial ja lapac.
W niedziele bedzie jaszcze raz dmuchal to moze mu wyjdzie:-):-p.
Lece sprzatac papa i spokojnej nocki. Przed spaniem zajrze co tu poklepalyscie

Ale nudny poranek nikt nic nie piszę a wieczorem było to samo dobrze że moje dziecko jest takie szalone to zajęc mi nie brakuje.jeszcze nie pada ,ale pewnie będzie mam w planach spacer, ale nie wiem czy mi się uda przed deszczem.Ok.uciekam bo mały mnie szarpie.

reklama
Ja tez juz jestem zagladam i cisza:-D:-D:-D. Pogoda sie klaruje wiec pewnie dziewczyny szykuja sie na wyjscie:-D. Za deszcz juz podziekujemy;-), wczoraj tak padalo, ze prad odcieli:szok:

Do góry