reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

A jeśli chodzi o pranie to ja też juz mam dosyc:wściekła/y: Kupuję suszarkę:tak: chociaż nie mam jej gdzie wstawic:-p trudno, prawdopodobnie pójdzie do Marcela do pokoju:rofl2:

Tez o tym mysle i mam ten sam problem :-) A dzis sie uparlam i 3 prania juz wisza w ogrodku, jak na razie nie pada, a czesc przy tym wietrze juz wysla. Moze jeszcze jedno zrobie :confused:

Dziewczyny moze wy wiecie czy jak ma sie tak prace do 16gdzi. to obcinaja zasilki. Wiem ze nie zabieraja , ze mozna pracowac do 16 godz w tyg. ale moze cos obcianaja bo ma sie juz dodatkowy dochod.

Wydaje mi sie, ze i tak trzeba do nich zadzwonic, ze sie ma dodatkowy dochod, a oni moze to przelicza i Ci powiedza :confused:
I powodzenia z praca :-)

A tu nas pocieszaja w gazetach :crazy: Nie dosc ze podwyzka gazu i pradu juz wiadoma, to jeszcze oplate za wode podnosza :-:)wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny
Ja tylko wpadlam sie pozegnac bo dzisiaj o 20 wyruszamy.
Kasia8118- witaj i do zobaczenia za tydzien
Niunka- im wiekszy dochod tym mniejszy zasilek bez wzgledu na ilosc godzin
No to papa

Witam!
niunka- kazda zmiane trzeba zglaszac i moga obciac jedynie kwote, jesli za duzo Ci zredukuja to i tak w przyszlosci wszystko Ci wyrównaja:tak:

A ja mam pytanie jesli chodzi o oplate za college, moze któras mamusia wie, kiedy zwalniaja z oplat?

Hej dziewczyny trochę się ogarnęłam a raczej mieszkanie.Zostało mi jeszcze trochę roboty mam nadzieję że dzisiaj skończę i że jutro będę miała luz.Nie wiem gdzie jedziesz Ampar ale życzę udanego i słonecznego tygodnia.

Czes dziewczyny!!!Ale sie za wami stesknilam:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-DU nas pogoda dzisiaj paskudna:wściekła/y:pada to malo powiedzianae:wściekła/y:
Ale wy chyba wszystkie jeszcze spicie taka cisza:-):-)KASIA8118 widze ze jkuz wrocilas:-)ja wracem za tydzien w srode:-)wiec moze na nastepne spotkanko sie zalapie:tak::tak:
NIUNKA-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZYMKA Z OKAZJI PIERWSZEGO ROCZKU!!!!a czy juz chodzi???bo nie jestesm w temacie:no:bo Dawid zaczal wlasnie chodzic za jedna raczke:tak::tak:ale to biegajaco chodzi:-DNo i wkoncu mamy pierwszego zabka:tak::tak:
AMPAR-Doczytalam ze Ty sie wbierasz na jakis urlop,tez jak Kasia8118 nie wiem gdzie:no:ale tez Ci zycze udanego wypoczynku:-D

63014tiluod2txn1.gif

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie,
W drugim wagonie brazowe konie.
Dalej żyrafy, lisy, niedźwiedzie.
Na samym końcu pyszny tort jedzie!!!
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Szymuś Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

W dniu pierwszych urodzin (i nie tylko)
dużo radości, szczęścia, uśmiechów
życzy
Ciocia Kasia z chłopakami