reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witaj Kasiu ! Jak zwykle pierwsza:-) hihi zrobimy wymiane,Ty wrocilas a ja wyjezdzam dzis w nocy:-) Moje malenstwo dzis konczy pol roczku!!!

reklama
Hej Hej:-):-):-)

Kasia fajno, że jesteś:-):-)

Kama sto lat dla Maksika:tak:

Asia ja na 11.30 ide do lekarza i w drodze powrotnej chciałam Cię nawiedzic:-)

Niunka Dorota też by pisała się na to wyjscie 22:tak:

To by było na tyle;-):-p:rofl2:

Czesc wszystkim,

kasia8118 - witaj z powrotem, nie ma to jak podroz z przygodami ;-)

kama - szczesliwej podrozy i udanego pobytu w PL

Sywia - a jak Marcel sie czuje? przeszlo mu juz to uszko?

Mnie dzis Kubus podlal w lozku :wściekła/y::no: Wpakowal sie z rana do nas na przytulanie i sie zesiusial :crazy: Znowu mam posciel do prania, a tu nie ma gdzie suszyc.

Kasia.j to chyba była trzydniówka:tak: Temperatura po trzech dniach spadła, pojawiła się wysypka, która tak szybko jak się pojawiła tak szybko zeszła i teraz jest wszystko ok:-)
No oprócz tego, że się ząbek przebija i Marcel jest marudny:-( i budzi się często w nocy:wściekła/y::dry:

A jeśli chodzi o pranie to ja też juz mam dosyc:wściekła/y: Kupuję suszarkę:tak: chociaż nie mam jej gdzie wstawic:-p trudno, prawdopodobnie pójdzie do Marcela do pokoju:rofl2:

Dzien dobry wszystkim!!!!
Kasia-witaj po urlopie!!
Kama-sto lat dla maksika
Sylwia-ja jestem w domu tylko musze wyskoczyc po cos na obiadek
Dziewczyny-skoro ten wypad nie wypalil to ja sie pisze na tego 22!!!!:-):tak::-D
Ale pogoda za oknem!!!!!a ja mialam umyc okna i znowu dupa!!!

Hej kobitki
Kama- zdrowka dla Maksa, a Moj Szymek jutro ma roczek:tak::-).
Kasiu8118- witaj spowrotem nasz pisarko. :tak: Zadzwonie do ciebie kiedy mozemy sie spotkac. bo jutro mam gosci.
Sylwia- a ty jak sie czujesz. ?

Ja dzis od rana dzwonie o prace. Tzn o par-time. Sprzatnie . Ciekawe co z tego wyjdzie. Jedna babka pytala o rozne rzeczy np. czy pracowalam na maszynach do mycia podlogi a ja oczywiscie ze tak:-D , no to pyta na jakiej i zonkkkkk:-D:-D:-D:-D.Powiedzialam ze nie pamietam bo to bylo 3 lata lemu. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie.

Dziewczyny moze wy wiecie czy jak ma sie tak prace do 16gdzi. to obcinaja zasilki. Wiem ze nie zabieraja , ze mozna pracowac do 16 godz w tyg. ale moze cos obcianaja bo ma sie juz dodatkowy dochod.

Dobra lece do miasta

Asia byłam, dzwoniłam dwa razy ale nikt mi nie otworzył, buuuuuuuuu:-:)-(

Niunka trochę zaczyna mnie mulic:-( ale jakoś ciągle do mnie nie dociera:sorry2::sorry2: A jeśli chodzi o zasiłki to ja nie wiem:no::rofl2:

Sylwia-caly czas bylysmy w domu,ale chyba dzwonek nie dziala bo twoja tesciowa byla dzis u mnie i tez mowila ze dzwonila ale ja nic nie slyszalam!!!Jak masz jeszcze ochote to zapraszam na kawke!!!

reklama
Do góry