reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej Hej:-):-):-)
Kasia fajno, że jesteś:-):-)
Kama sto lat dla Maksika
Asia ja na 11.30 ide do lekarza i w drodze powrotnej chciałam Cię nawiedzic:-)
Niunka Dorota też by pisała się na to wyjscie 22
To by było na tyle;-)
Kasia fajno, że jesteś:-):-)
Kama sto lat dla Maksika
Asia ja na 11.30 ide do lekarza i w drodze powrotnej chciałam Cię nawiedzic:-)
Niunka Dorota też by pisała się na to wyjscie 22
To by było na tyle;-)
Kasiunia i Fabian
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny!!!
Kasia 8118 witaj na bb
Ja tego 22 to odpadam, :---(
Wiec pewnie jak juz to wybiore sie z wami we wrzesniu jak wroce z urlopu.
Kasia 8118 witaj na bb
Ja tego 22 to odpadam, :---(
Wiec pewnie jak juz to wybiore sie z wami we wrzesniu jak wroce z urlopu.
Czesc wszystkim,
kasia8118 - witaj z powrotem, nie ma to jak podroz z przygodami ;-)
kama - szczesliwej podrozy i udanego pobytu w PL
Sywia - a jak Marcel sie czuje? przeszlo mu juz to uszko?
Mnie dzis Kubus podlal w lozku Wpakowal sie z rana do nas na przytulanie i sie zesiusial Znowu mam posciel do prania, a tu nie ma gdzie suszyc.
kasia8118 - witaj z powrotem, nie ma to jak podroz z przygodami ;-)
kama - szczesliwej podrozy i udanego pobytu w PL
Sywia - a jak Marcel sie czuje? przeszlo mu juz to uszko?
Mnie dzis Kubus podlal w lozku Wpakowal sie z rana do nas na przytulanie i sie zesiusial Znowu mam posciel do prania, a tu nie ma gdzie suszyc.
sylwia.m
Kasia.j to chyba była trzydniówka Temperatura po trzech dniach spadła, pojawiła się wysypka, która tak szybko jak się pojawiła tak szybko zeszła i teraz jest wszystko ok:-)
No oprócz tego, że się ząbek przebija i Marcel jest marudny:-( i budzi się często w nocy
A jeśli chodzi o pranie to ja też juz mam dosyc Kupuję suszarkę chociaż nie mam jej gdzie wstawic trudno, prawdopodobnie pójdzie do Marcela do pokoju
No oprócz tego, że się ząbek przebija i Marcel jest marudny:-( i budzi się często w nocy
A jeśli chodzi o pranie to ja też juz mam dosyc Kupuję suszarkę chociaż nie mam jej gdzie wstawic trudno, prawdopodobnie pójdzie do Marcela do pokoju
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Dzien dobry wszystkim!!!!
Kasia-witaj po urlopie!!
Kama-sto lat dla maksika
Sylwia-ja jestem w domu tylko musze wyskoczyc po cos na obiadek
Dziewczyny-skoro ten wypad nie wypalil to ja sie pisze na tego 22!!!!:-)
Ale pogoda za oknem!!!!!a ja mialam umyc okna i znowu dupa!!!
Kasia-witaj po urlopie!!
Kama-sto lat dla maksika
Sylwia-ja jestem w domu tylko musze wyskoczyc po cos na obiadek
Dziewczyny-skoro ten wypad nie wypalil to ja sie pisze na tego 22!!!!:-)
Ale pogoda za oknem!!!!!a ja mialam umyc okna i znowu dupa!!!
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Hej kobitki
Kama- zdrowka dla Maksa, a Moj Szymek jutro ma roczek:-).
Kasiu8118- witaj spowrotem nasz pisarko. Zadzwonie do ciebie kiedy mozemy sie spotkac. bo jutro mam gosci.
Sylwia- a ty jak sie czujesz. ?
Ja dzis od rana dzwonie o prace. Tzn o par-time. Sprzatnie . Ciekawe co z tego wyjdzie. Jedna babka pytala o rozne rzeczy np. czy pracowalam na maszynach do mycia podlogi a ja oczywiscie ze tak , no to pyta na jakiej i zonkkkkk.Powiedzialam ze nie pamietam bo to bylo 3 lata lemu. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie.
Dziewczyny moze wy wiecie czy jak ma sie tak prace do 16gdzi. to obcinaja zasilki. Wiem ze nie zabieraja , ze mozna pracowac do 16 godz w tyg. ale moze cos obcianaja bo ma sie juz dodatkowy dochod.
Dobra lece do miasta
Kama- zdrowka dla Maksa, a Moj Szymek jutro ma roczek:-).
Kasiu8118- witaj spowrotem nasz pisarko. Zadzwonie do ciebie kiedy mozemy sie spotkac. bo jutro mam gosci.
Sylwia- a ty jak sie czujesz. ?
Ja dzis od rana dzwonie o prace. Tzn o par-time. Sprzatnie . Ciekawe co z tego wyjdzie. Jedna babka pytala o rozne rzeczy np. czy pracowalam na maszynach do mycia podlogi a ja oczywiscie ze tak , no to pyta na jakiej i zonkkkkk.Powiedzialam ze nie pamietam bo to bylo 3 lata lemu. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie.
Dziewczyny moze wy wiecie czy jak ma sie tak prace do 16gdzi. to obcinaja zasilki. Wiem ze nie zabieraja , ze mozna pracowac do 16 godz w tyg. ale moze cos obcianaja bo ma sie juz dodatkowy dochod.
Dobra lece do miasta
sylwia.m
Asia byłam, dzwoniłam dwa razy ale nikt mi nie otworzył, buuuuuuuuu:--(
Niunka trochę zaczyna mnie mulic:-( ale jakoś ciągle do mnie nie dociera A jeśli chodzi o zasiłki to ja nie wiem
Niunka trochę zaczyna mnie mulic:-( ale jakoś ciągle do mnie nie dociera A jeśli chodzi o zasiłki to ja nie wiem
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Sylwia-caly czas bylysmy w domu,ale chyba dzwonek nie dziala bo twoja tesciowa byla dzis u mnie i tez mowila ze dzwonila ale ja nic nie slyszalam!!!Jak masz jeszcze ochote to zapraszam na kawke!!!
reklama
sylwia.m
Marcel właśnie zasnął wiec juz raczej nie przyjdę
Podziel się: