reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia - tak przejrzalam te samoloty i do Gdanska faktycznie nie znalazl nic :confused: a do Krakowa tylko 10.09 jest za te 5f z Liverpool'u

jasmina - biedna ta Twoja coreczka, ale musiala sie naplakac :-( napewno wszystko ladnie sie zagoi :-) dobrze, ze sobie zabkow nie uszkodzila
A Ty tez masz nie zaciekawie z mezem (czym sie tutaj zajmuje, ze tak wyjezdza?) tak sama i jeszcze komputer Ci zabiera :-( nie dziwie sie, ze czujesz sie samotna. Moze jednak wybierzesz sie tu do nas? Mowilas chyba, ze ten autobus 760 jedzie kolo Ciebie. Mozemy sie nastepnym razem umowic w Shipley. Mysle, ze dziewczyny nie beda mialy nic przeciwko. Oby tylko pogoda dopisala.

Dobry wieczor dziewczyny.

Ja dzisiaj ciezko pracowalam,no i jutro dalej do roboty.:szok::szok::szok::szok:

Ampar ale masz fajowo!!!!!!!!!!!!!!

Asiunia no dzieki za: no no no na temat mego husbanda
ale mu nie powiem ze jakas mama z bb tak powiedzi. bo urosnie.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D

czesc
Ale mamy niedziele wietrzna co?
Nie mam dzis weny do pisania. Nawet nie wiem co pisac. Jakiegos dloa chyba zalapalam. :-(.
pozdrawiam wszystkie i caluski dla maluszkow.:-)

Hej z wieczora
My dzisiaj bylismy caly dzien poza miastem u Artura siostry a potem u znajomych
Kasiaif- wszyscy zachwalaja moje(twoje) wlosy:-):tak:
kasiaif, Niunka, Asia- w zwiazku z tym ze najtaniej prom mamy na wtorek w nocy nie dam rady isc w ten piatek. Czy mozemy przelozyc np na 22 sierpnia?
Sylwia- ja wiem ze to byl zarcik;-) Ja tez sobie zazdroszcze bo bardzo zawsze chcialam jechac a teraz nadazyla sie super okazja bo wreszcie zostajemy na miejscu i znalezlismy hotel za 170f za tydzien plus paliwo i prom to nie zbankrutujemy;-):-)

ampar - ale taniutko! udanych wakacji, bedziemy czekac na relacje i zdjecia

A co do wyjscia to ja tez odpadam w ten weekend, bo moj wymyslil wyjazd na poludnie, srednio mi sie chce jechac, ale sama na 2 noce w domu nie zostane :no:

reklama
Czesc dziewczyny ja już w domu.Przyjechaliśmy wczoraj po południu.Jestem wykończona ledwo na oczy widzę.Wypije kawkę i ruszam do roboty bo sporo mam do zrobienia pewnie mało co będzie mnie dzisiaj na BB.Podróż minęła ciężko powiem wam tylko w skrócie że do Anglii dotarłam w samej letniej sukience i staniku bez majtek.Dzięki małemu bo z Polski wyruszyłam w zupełnie innym ubraniu.Ok.szczegóły pózniej mam pytanie czy szykuje się jakieś spotkanie?Bo ja kompletnie nie w temacie.Niunka mam fajki ,ale dziś nie wychodzę nigdzie z domu bo fatalnie się czuje więc może jutro się spotkamy?Gdyby któraś potrzebowała jeszcze fajki to niech da znac w tym tygodniu wagon 30f.Pozdrawiam

Do góry