reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia- za nic sobie nie przypomne nazwy chociaz powinnam miec gdzies wizytowke.
Ale i tak doradzam jechac w ciemno bo mozna chociaz pokoje obejrzec na miejscu a wolnych pokoi cale mnostwo. My tez chcielismy gdzies tu jechac ale przerazaja mnie te prognozy pogody a w Paryzu chociaz troche cieplej:tak:

kama - hehe... tak myslalam :-)

ampar - super :-D tez jeszcze nas tam nie bylo, to kiedy jedziecie? mnie sie marzy polnocna Francja, zeby zrobic sobie taka objazdowke

Ja dzis sie nabralam na reklame Ryanair'a :wściekła/y: Niby bilety po 5f z wszystkimi oplatami we wrzesniu, ale gdzies tam drobnym druczkiem w jakiejs zakladce dodali, ze tylko od poniedzialku po 12 do 12 we czwartek. :wściekła/y:A ja przeszukalam wszystkie weekendy, do wiekszosci miast zanim dotarlam do tej informacji :crazy::angry:

Czesc mamuski!!!
Ja niedawno wrocilam z pracy i jak zwykle zmeczona!!Ja oczywiscie sie pisze na to piwko w piatek!!!!Meza juz poinformowalam!!!
Kasia.j-czasami jest mi wstyd za to zachowanie Oli ale trudno takie sa te nasze lobuziaki!!!!mam nadzieje ze jej to przejdzie!!!moze poprostu jej brakuje rodzenstwa!!!:confused:

Sylwia - tak, sa po 5 f tylko do tego trzeba doliczyc oplate za bagaz i pewnie za platnosc karta, ale to i tak wychodzi tanio i troche mi smutno, bo moj we wrzesniu nie moze miec wolnego, w firmie maja jakies targi w Amsterdamie i musza skonczyc projekt :-(

Asia - nie przejmuj sie, Kuba tez potrafi mi podniesc skutecznie cisnienie, wczoraj moj maz sie przekonal jak to trzylatek potrafi wkurzyc, az musialam interweniowac, a co do rodzenstwa to wydaje mi sie, ze bylaby dobra siostrzyczka :-)

reklama
CZESC DZIEWCZYNY

Sylwia - Wielkie gratulacje!!! Oby byla coreczka :-)
Kama - widzisz ja tez ciagle jestem sama z dziecmi. Czasami mysle ze w Polsce bylo mi lepiej bo rodzinke mialam i bylo do kogo buzie otworzyc. W tamtym tygodniu Tomka nie bylo 10 dni... przyjechal do domu wieczorm a na drugi dzien jechal juz do drugiego miasta. Teraz jest w Londynie i wraca dopiero w poniedzialek. Przyznam sie szczerze ze mam juz dosyc.

Teraz Jasmina czesze mi wlosy a ja pisze do Was.

Jasminka miala wypadek w domu.... wybiegala z domu, podtknela sie o prog i wyladowala na podworku zatrzymujac sie na nosie. Wyglada strasznie choc juz teraz wyglada to dobrze. Ma zdarta skore na nocie i pod nisem az do ust. Policzek caly podrapany. Dobrze ze nosa nie zlamala. Zastanawiam sie czy bedzie miala blizny.

Narazie tyle
pozdrawiam

Do góry