reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czołem, kluski pod stołem:-D:-D:-D

Niunka teraz jestem u rodzicow, mama obiad gotuje wieęc ja zajrzałam do was:-) Dorota wraca jakoś 21 lipca, albo cos koło tego. Jasne, ze we wrześniu można pójść jeszcze raz, tylko żeby wam to w krew nie weszło, imprezowiczki:-p;-)
Kasia pisała do mnie ostatnio na NK. Wraca juz jutro:-D:laugh2:

reklama
Fajnie ci. Ja gdybym miala w U.K mame to pewnie tez bym sie zdecydowala niedlugo,ale sama z dwojka nie dam rady. Tym bardziej ze Krzysiek ma taka prace jaka ma i ciagle siedze sama. A powiedzialas juz rodzicom?

Tak, powiedziałam rodzicom:-) Cieszą się, będą mieli czwartego wnuka, tzn. wnuczkę:-p;-)
Wiesz co, ja też będę miała ciężko na pewno. Mama pracuje i też nie ma aż tyle siły żeby jeszcze po pracy nam pomagac. Ale od czasu do czasu na pewno pomoże:-)
Ja zawsze chciałąm dzieci z małą różnica wieku:-) Dla Marcel lepiej bo już od początku nauczy się że on nie jest pępkiem świata a córeczka będzie się przy Marcelu lepiej rozwijac:-)
Zresztą jak ja widzę jak Marcel cieszy się do dzieci toaż się chce sprawic mu rodzeństwo:tak:
Zreszta ja tak sobie pomyślałam, że dzidzia urodzi się na wiosnę więc Marcel będzie sobie chasał na ogródku, maluszek będzie spał w wózeczku a ja bedę sie opalac:-p:-p;-):-D

Heh,w sumie dobre podejscie,ale ja mimo wszystko poczekam jeszcze przynajmniej rok:tak: Najbardziej denerwujace jest tutaj to czekanie az sie toba zainteresuja,boze zeby czekac az do 12 tygodnia:szok::wściekła/y:
Ja jak zwykle sama,pogoda do dupy i nie mozemy wyjsc na spacerek... Dobrze ze jedziemy do PL to sie wygrzeje w sloneczku:-)

No widzisz, Ty jedziesz do Polski a jaaaaaaaaaa:-:)-:)-:)-(
Na szczęście Dorota wraca to przynajmniej ona odwiedzi mnie:tak:
Bo te moje koleżanki z Bradford to zawszę się umawiają jak mnie nie ma:crazy::-p
Małpiszony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Wam
Sylwia- nie marudz tylko jedz jak dzidzia wola:-D:-D:-D:-D A jeszcze troche i juz sie dlugo nie bedziesz nudzic
Niunka- oj dobrze mi , naprawde;-):tak:

A my juz chyba sie zdecydowalismy gdzie jedziemy i wybralismy Paryz na tydzien. Wieczorem zamawiam hotel i prom. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie gladko:-p

reklama
Do góry