reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

A tu Ola z Kubusiem podczas ogladania bajek!!!!

Załączniki

• PICT0141.JPG
    PICT0141.JPG
    301,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
a ja chciałam się pożegnać ,zaraz znikam z kompa i idę kłaść małego ,a jutro w drogę :tak::-):-D
więc do zobaczyska za dwa tygodnie ,a jak znajdę chwilkę to wpadnę na forum z Polski ,BUZIACZKI :-D:tak::-)

Monika - szczesliwej podrozy i udanych wakacji w Polsce

Asiunia - ja wlasnie tu opowiadam mezowi, jak to Ola dzis "rzadzila" Kubusiem, ma charakterek Twoja coreczka :-);-)

Widzę dziewczyny,że kolejne spotkanie super udane:-) Fajnie macie:tak:
Monis szczesliwej podrozy i udanych wakacji:-):tak:
A my w nocy z poniedzialku na wtorek na lotnisko i o 6.40 odlatuuujemy:-)
Tym razem tylko na 9 dni ale ...still nice

Monika- szerokiej drogi i bawcie sie dobrze w Polsce:tak:;-)
Kasiaj- najlepiej to go wycalowala na koniec:-D:-D:-D:-D:-D
Asiunia- fajne zdjecia, zawsze to mila pamiatka ze spotkania:tak:

A ja popijam zimne piweczko. Oh jak ja sie ciesze ze nie pojechalismy do polski. Widze ze naprawde sbie odpoczniemy a nie ze trzeba wszystkich obleciec a jak nie oblecisz to sie musisz tlumaczyc dlaczego nie oblecialas:no::crazy:

Teraz pytanie----- sa juz 4 ( moze nawet 5)chetne na wyjscie piwne w przyszly piatek wieczorkiem czy ktos sie jeszcze pisze?

czesc
Mamy jakis dzis smutasny dzionek chyba to przez ta pogode:wściekła/y:. Mam juz dosyc tej angielskiej pogody. Ciagle deszcz ,deszcz, brrrrrrrr:wściekła/y:

Asiu- fajne zdjecia. A Moj chrzesniak w tych okularkach to moze isc na podryw:-D
Ampar- ty to masz dobrze

Monika- spokojnych i udanych wakacji:-).
Sylwia- a Dorota kiedy wraca? A co do wypadu , to we wrzesniu mozemy pojsc drugi raz.

Kasiu83- a ty juz wrocilas?
A Kasiek 8118- kiedy wraca , moze ktoras wie?

reklama
Witam wszystkie mamusie:-)
niunka19-82- u nas tez smutasnie i ciagle pada, chyba nie ma szans na normalny spacerek dzisiaj:-(

asiunia221- super foteczki, fajnie zobaczyc Was chociaz na fotkach:-D

Monika1213- szczesliwej podrózy i udanego wypoczynku, no i niech sloneczko nie zawiedzie;-)

Do góry