reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
fakt zakupy udane i to bardzo ,cudne słoniki za 50p ,ekstra bezrękawnik dla Kuby za 1Ł ,;-):tak: gierki dla synusia i rewelacyjny stojak na wino dla mojej mamy :-) no i jeszcze paaare fajowych sztukasków :-D:tak:
dzięki ampar za pomoc :-);-):tak:
a możecie mi powiedzieć czy te targi są przez cały rok ?
niestety w następną niedzielę będę już w Polsce ,bo z chęcią bym się znowu wybrała na polowanko ;-)

K&F - hehe... nie bede zaprzeczac :-p i strasznie sie do niego samotne baby kleja :wściekła/y:

Monika - na dlugo jedziesz? moze przed wyjazdem nasi chlopcy by sie poscigali na hulajnogach w parku?

jedziemy na dwa tygodnie ,ruszamy w sobotę i przywozimy naszego psiurka :tak:,jesli tylko pogoda dopisze jestem Kasiu jak najbardziej ZA:tak::-D:-) Kuba mnie ciągle wypytuje kiedy pozna swojego kolegę Kubę :-)

Dobry wieczor mamuski;-)
U mnie nieciekawie nie wiem co sie dzieje ale przelezalam plackiem wczorajszy wieczor i dzis pol niedzieli jestem strasznie zmeczona, a juz 18 tydzien ciazy myslalam ze mi zmeczenie przejdzie ale dzis to juz wogole padlam :-(

Kupilismy tez glonojada do naszego akwarium i wyobrazcie sobie przywiezlismy go do domu a on po godzinie zdechl:baffled:wiec na nowo musielismy jechac po nowego ale bez problemu go wymienili i ten nowy jeszcze dycha:-D oby do rana :-D .

Czy w tym tygodniu planujecie jakies spotkanko bo ja pewnie znow jestem nie doifnormowana:zawstydzona/y:

aleeee cisza ,jeszcze tak to chyba nie było że o 10:30 nie było zadnych wpisów :-(;-),no ale to chyba syndrom poniedziałku :-);-):tak::-D

Dzien doberek!!!!
Ja jak zwykle po ciezkim weekendzie w pracy!!Wczoraj juz nie mialam sily napisac do was,ale dzis nadrabiam zaleglosci i obiecuje ze juz bede pisala regularnie!!!!
Mam pytanko-kiedy spotkanko u mnie?mialo byc po moim powrocie z pl!wiec czekam na propozycje!!!!!!
U nas jak zwykle nudny poranek!na zakupy nie moge isc bo mam ograniczone srodki finansowe bo bankomat zabral nam karte a na nowa musimy czekac 10 dni:szok::szok:!!!!!!!!!!!
Sylwia-ten przepis na moja pyszna babeczke;5 jaj,2szkl.cukru,2 i pol szkl.maki,2 lyzeczki proszku do pieczenia,szkl.oleju,szkl.wody,olejek migdalowy,2 lyzeczki kakao.
Jajka ubic,dodac wszystkie skladniki(oprocz kakao) a potem podzielic ciasto na 2 czesci i do jednej wsypac kakao!jasna czesc wsypas do formy,potem ciemna czesc i delekatnie wymieszac,piec jakas godzinke!!smacznego

czesc
Mamy juz kopm , przerobine wszystko na jezyk polski. :tak:. Straszna ta Vista angielska.
My teraz czekamy na Sylwie. A Aski i Olki chyba nie bedzie:-(

Kasiu.j- fajne fotki, no i sie ciesz ze masz przystojnego meza i ze babki na niego leca. Gorzej jakby bylo odwrotnie:-D

A moze zaczniemy planowac spotkanie na wieczorek gdzies w centrum?

Dobra spadam bo musze sie jeszcze ogarnac.

Cześć dziewczynki.Nistety mam ograniczony dostęp do kompa więc piszę kiedy mogę.
Marysia jest dzielna prodróżniczka.NIe płakała nic a nic ,ale na lotnisku w Pradze zrobiłam zadym, bo czekałam prawie 20 min na wózek.No i Czeskie barahło ode mnie usłyszało co myślę na ten temat.
Zdecysowałam się ściąć włosy, bardzo wypadały.Kasia jak zacznę zapuszczać po powrocie będziesz miała ręce pełne roboty ze mną :)
A u nas niestety buteleczka od dzisiaj. Trace pokarm i mała płacze strasznie. Staram się jeszcze nie poddawać i będziemy podawać cycka i tak , prznajmniej raz dzielnie.
Całuję was mocniutko i pozdrwiam ze słonecznej i ciepłej Polski.
Sylwia gdzie takie fajne body kupiłaś dla Marcelka- to z napisem Polska Marcelek...??

reklama
Witam poniedzialkowo i deszczowo, u nas leje jak z cebra nie ma zludzen, dzien bedzie domowy. Moze to dobrze bo Agusia powoli dochodzi do siebie, chyba choróbsko sie powoli wynosi;-).

kasia.j- dzieki za gratulacje, dzieci nigdy nie przestana mnie zadziwiac:-D:-D:-D fajnie spedziliscie dzien w Harewood, super foteczki. Portfel na pewno lzejszy, niestety...
Monika 1213- a mozecie przypomniec jaki to targ:confused:, zakupy super!!!

Do góry