reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

to jest taki wieeelki rynek zrobiony na polanie zaraz za lotniskiem leeds-bradford
wejście 60p i sprzedają wszystko co zalegalo w piwnicach strychach i innych kontach :tak:;-)są też nowe szpargały :-D.i jest w niedzielę od samego rana .
nie wiem tylko czy to sezonowo czy cały rok :tak::-):-D

reklama
A moze ktoras by miala ochote pojsc do kulkolandu? Wybieram sie z moimi szkrabami tak kolo 15.30 do Shipley.

Agus - ja wczoraj to bylam taka dumna z mojego Kubusia jak zapychal na tych gokartach, ze az mialam lzy w oczach, tak sprytnie wyprzedzal te dzieciaki i byl tak na oko mlodszy od nich, maly Kubica mi rosnie :-)

niunka - mam szczescie, ze nie jest odwrotnie i on tez, bo po glowie by ostro zbieral ;-):-p

Czesc wam
Mi na szczescie udalo sie dzisiaj miedzy kroplami juz wyskoczyc na poltorej godz
Cfcgirl- probuj, chociaz raz dziennie. A moze to jakis stres podrozny byl i dlatego masz mniej mleka. powodzenia zycze. Jak dasz rade wstaw nowa fryzurke

Monika-
oj ja to mam zawsze lenia w poniedzialek:tak:;-)
Oleska- a witaminy bierzesz? To wszystko chyba przez ta pogode, nawet cisnienia nic nie podniesie tylko wszyscy jak te lunatyki chodza a co dopiero w ciazy. Trzymaj sie
Kasiaifabian- moge nie myc glowy:zawstydzona/y:
Kasiaj- ales synka wybawila. No a z synka w gok. tez bylabym dumna:tak:
Papa do wieczora

Szok jaka tu cisza!!!

A ja wlasnie sie objadam,bigos sie pepra na gazie.Zagladam na forum a tu nikogo nie ma.

Slwia a ty jeszcze nie w domku?

Ampar mozesz nie myc to nawt lepiej bendzie naturalna opchrona na wloskach,byle nie za tluste bo benda sie dluzej rozjasnialy!!!:tak::tak::tak:

Monika1213- musimy sie tez tam wybrac, na ten targ a nie wiesz gdzie mozna sie dowiedziec o tym w które niedziele sie odbywa
Kasia.j.- no brawo, juz na gokartach tak smiga to co bedzie za pare lat, Kubica bedzie mial nastepce, nie ma co:-D:-D:-D

No u nas Szymek spi, Sylwia juz pojechala, fajnie tak sobie poplotkowac. :-)
Sylwia- twoj ( Maksik) -Marcelek-taki pogodny i spokojny, no ale kochana do czasu:-D

Ampar- tylko nie przyjedz ze zmalcem na glowie:-D:-p.Bo cie nie wpuszcze na nasze osiedle.:-D

Madziu- szkoda ze tracisz pokarm, ale najwazniejsze z Marysia dostala go w pierszych miesiacach.Pozdrawiam. Caluski dla malej. Acha i masz super ta fryzurke:-)

Kasiu.j- a gdzie jest ten kulkolad? A czy taki niechodzacy Szymek moze tez tam cos znalesc dla siebie do zabawy. Bo akurat w kulkach to on lubi szalec. Moze nastepnym razem sie z toba wybiore.

Agus- ten terg jest tylko w niedziele. rozpoczyna sie jak zaczyna sie lato jakos tak, ale zima jest napewno zamkniety.

Sylwia- zostawilas ta zabawkie do wozka. To nic przyda mi sie:-p:-D

reklama
Ampar biore witaminki ale normalnie czuje sie jak nie spala przez tydzien nie wiem co sie dzieje musze spytac poloznej :-(Moj mezolek uwaza ze to nasze slonce Abi wysysa ze mnie tyle energii:tak:to co ja zrobie jak bede w 3 ciazy :-D

Ja chetnie sie wybiore do kulkolandu bo dzieci moga sie wyszalec :tak:

Dzis tez czuej sie padnieta ale nie tak bardzo jak wczoraj. Moje slonce jak chce kupe to mowi prut i wtedy lece z nia na kibelek niezle co mam nadzieje ze jej nie przejdzie i sie nie cofnie.
Dajcie znac jak ustalicie cos ze spotkankem.

Do góry