reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ostatnio gadałam z Dorotą:-) Ja się jej pytam co u nich, co robia i takie tam a ona ciągle "a co na BB?":szok::szok:
Dzisiaj napisała też Magda:-):-) Marysia bardzo dobrze zniosła lot. Kazała Was wszytskie wyściskac:-)

Jeny kiedy ten dzień się skończy:-:)-:)-(

reklama
Moje dzieci juz spia :-) Ja tez prawie poleglam z Maciusiem. Z wielkim trudem sie wygrzebalam z lozeczka. Mam wielka gore prasowania i jakos nie mam serca, zeby sie do tego zabrac :-(

Sylwia - moj Maciek tez wszystko wyrzuca z wozka, niestety sa juz straty, nad morzem zgubilismy czapeczke i grzechotke, a po kocyku to juz z 5 razy przejechalam :-(
Kubus Doroty wyjezdzil sie juz tramwajami, czy jeszcze mu malo? A Dawidek zdrowy?

Dawid miał zapalenie ucha ale już lepiej:-) A Kubuś to chyba nigdy się nie wyjeździ:no::no: Jak rozmawiałam z Dorotą przez skype to nawet nie miał czasu żeby podejsc i pogadac:szok:

Monika i Ampar życzę Wam ładnej pogody na jutro:-):-)
Niunka poniedziałek aktualny:tak::tak: Przynajmniej dla mnie:-) Folia jest, ale narazie u rodziców:-p
Kasia.j u nas tez niestety już były straty:-:)-( A najbardziej szkoda mi było sandałka, którego zgubił w Polsce:-(

A jutro mąż mnie zabiera na obiad do Pubu:-):-):-) Wreszcie jakaś rozrywka:-)

hej dziewczynki
dzieki za słowa wsparcia...;-)
wczoraj znow pojechalismy do szpitala... tym razem zostawili mnie na obserwacji... okazalo sie, ze mam jakas infekcje ktora powoduje te skurcze, wiec dali mi antybiotyk. tylko z kad ja to cholerstwo załapałam? dwa raz dziennie jestem w wannie lub pod prysznicem(jak bylo cieplo to nawet czesciej)? chcieli zebym zostala w szpitalu ale ja sie tam strasznie zle człam:baffled: tymbardzej ze noc bez ukochanego, to ja zasnac nie potrafie i nie spalam wogole... jakos tak chyba z niepewnosci i strachu:szok: lekarz kazal mi brac antybiotyk 3 razy dzinnie i duzo pić i dużo sikać... leje non stop,az sie wyspac nie moge ech.
zapytalam czy branie antybiotyku nie wplynie zle na dziecko?... podono nie:baffled: i jezeli go nie bede brala to moge zawczesnie urodzic, a on by wolal zeby didzia jeszcze byla u mne w brzuszku... choc niebeieczenstwa nie ma. biore te piglu, leże w wyrku i mam adzieje ze bedzie wszystko oki;-) musi byc oki
pozdrowionka

Monika podejrzewam ze tak o 7.30 ,8.00wystarczy. Ale moj maly chory wiec wszystko zalezy od nocki jak nam minie:-(Jak ci pasuje to ci rano wysle smska

Nefretete- ja tez mialam na koniec infekcje i lekarz mi powiedzial ze to normalne bo wszystko juz jest nisko i cos tam nie pamietam ale wazne aby ten lek wybrac to pamietam bo dziecko przy porodzie dobrze zeby nie mialo kontaktu z infekcja- wiec kuruj sie
A mojemu szymciowi chyba rzeczywiscie cos dolega bo spal w dzien 4 godziny:szok:
Musze go miec na oku i przygotowac paracetamol;-)
Sylwia- bawcie sie dobrze w pubie. Rozumiem ze to wypad bez maluszka:-p

reklama
nefretete - nie martw sie, jasne, ze wszystko bedzie dobrze, ja tez mialam paskudna infekcje, nie moglam z niej wyjsc przez miesiac, co wyleczylam, to po kilku dniach na nowo :wściekła/y:tez nie wiadomo skad, i GP odradzila mi kapiele w wannie, a do higieny intymnej polecila Aqueous Cream BP, oprocz tego bralam antybiotyki, Mackowi nic sie niestalo, wszystko bedzie dobrze

ampar - duzo zdrowka dla Szymka :-)

Do góry