reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hejka
U nas sie grill udal, wesolo bylo:-) no i sie skonczylo. Trza z dzieckiem do domu.

Ampar- tylko schlodz to piwko:-) Bo ja tylko pije zimne:-p.
Sylwia- pewnie ze aktualny.Jutro nie bede miala kompa, wiec jak co to pod tel mnie zlapiesz. A ty wogole wiesz jak i gdzie dojechac. Autorbus nr 645,
Chyba od was jedzie , co?

Nefr..--- jak tak kazali to musisz brac te pyle i napewno wszystko bedzie ok, tylko sie dodatkowo nie stresuje bo to i tak w niczym nie pomoze.Bedzie dobrze;-)

Aska a ty bedziesz w poniedzialek. ?????????????

Karolina - jestes juz??????????????????
Oki koki ja spadam papa. Odezwe sie jak nam zrobia kompa

reklama
a ja juz na wyspach:tak: 2 i pol miesieczne wakacje w polsce dobiegly konca:baffled: bede mogla w koncu spokojnie czytac forum( nawet nie probuje nadrobic zaleglosci):szok: pozdrawiam z leeds

Sylwia- bawcie sie dobrze w pubie. Rozumiem ze to wypad bez maluszka:-p

Bez maluszka:no::no::no:
Lepiej juz Szymkowi??? Duz zdrówka dla niego:-)

Sylwia- pewnie ze aktualny.Jutro nie bede miala kompa, wiec jak co to pod tel mnie zlapiesz. A ty wogole wiesz jak i gdzie dojechac. Autorbus nr 645,
Chyba od was jedzie , co?

Nie jedzie ale wiem gdzie go złapac w centrum:-) No i wysiadę koło matalana i będę dzwoniła po wskazówki;-)

Kasia jeszcze nie wiem gdzie pójdziemy:confused: prawdopodobnie do WYKE LION. Bardzo fajne miejsce:tak: Zresztą mi odpowiada gdziekolwiek byleby mi pod nos podstawili:-p:-p

Mw80 witaj spowrotem:-):-):-)

Monika udanych zakupów i daj znac co udało Ci sie wychaczyc:-)

Nefretete kuruj się kochana:-) Infekcje są normalne w ciąży nawet przy stosowaniu maksymalnej higieny:-) Niech Twój synek zaczeka aż przyjdzie na niego pora. Im później sie urodzi tym będzie silniejszy:tak:

Dorisssssssssssss come back:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

A czy ktoś wie kiedy Kasia wraca??? Już chyba jej starczy tych wakacji?:confused::sorry2::cool2:

No witam

Tak jak niunka pisala wczorajszy grill sie udal.:tak:

nefr. napewno wszystko bendzie dobrze.Jak sama widzisz niektore dziewczyny tez mialy takie infekcje i wszystko jest ok,takze luzik.

Hejka po poludniu
Sylwia
- my bardzo lubimy chodzic w centrum na bufet chinski. Placisz 8 f od osoby i sobie nakladasz ile chcesz i jak czesto chcesz. naprawde fajne miejsce.
Szymek troche marudny- na szczescie goraczka sie nie pojawia

Kasiaj- zakupy udane i wiem ze Moniki tez. Ja kupilam wieze malemu do pokoju-2f, globus-1f, nowe puzle drewniane- 1f, nianie elektr fishera- 3.5f,
narzedzia dla szymcia-1f:tak::-D

Niunka- piwko bedzie perfecto bueno zimno- bo ja tez tylko takie pijam;-)

Ampar to faktycznie udane zakupy mieliście:tak: Naprawde warto tam czasami pojechac:tak: A do tej chińskiej to kiedyś rozmawialiśmy, że musimy się wybrac ale zupełnie o niej dzisiaj zapomniałam:dry::dry:

Kasiunia a Ty będziesz jutro u Niunki jak ja zrobię nalot????:-p:-p Nie wiem jak Niunka ale ja Ciebie zapraszam;-):-p

Obiadek udany:-) Było bardzo miło z tym moim mężem:-) Marcel spał w dzień tylko 15 min więc położyłam Go wcześniej i mam już wolne:tak::-D

Witam niedzielnie! A u nas Agusia sie rozchorowala a buuuuuu, kaszle, smarcze tylko goraczki jeszcze nie ma:-:)-:)-(. A tak wczoraj sie cieszylismy bo nauczyla sie jezdzic na dwóch kólkach na rowerze;-). Jak nie urok...
Zycze udanej niedzieli wszystkim:happy2:

Gratulacje dla Agusi :-)

Za tydzien to chyba ja sie wybiore na lotnisko na zakupy :-D Ampar - super, ze udaly sie zakupy

Sylwia - moj Maciek tez dzis krotko spal, takze mam go juz z glowy

My wybralismy sie do Harewood na ta imprezke. Kubus zadowolony, my troche znudzeni i z lzejszymi portfelami wrocilismy do domu.

reklama
Do góry