reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia- no wlasnie dlatego kupilam ze tak wszystkie dzieci go uwielbiaja. Mojej siostry maly ma 3 i pol ledwo sie miesci ale na placu zabaw potrafi nawet 3 godziny jezdzic

Kasiaj- u mnie tez zajal pol salonu:-D:wściekła/y:
Monika - jak nie bedzie padalo to my tez chcemy jutro jechac. Zadzwonie okolo 8 jak bedziemy to sobie wypijemy jakas kawke na miejscu;-)
Kamalodz- to my jedziemy do leeds w takim razie ale jak spadnie deszcz..........;-)
Spadam poweekendowac z rodzina bo juz przed chwila slyszalam jak moj maz powiedzial do szymcia: No zaraz bo mamusia musi forum poczytac:tak::zawstydzona/y:

reklama
Ampar i bardzo dobrze Artur powiedział bo przecież mamusia MUSI poczytac:tak::tak:

Dzień Dobry Kochane Koleżanki:-):-):-)
Ja wczoraj poszłam spac o 20:szok::szok::szok: A dzisiaj znowu czeka mnie zaj....ty dzień w domu:-:)-(

Dziendobry:-D

Sylwia - to przynajmniej sie wyspalas :-)

My zakonczylismy projekcje filmu o 1, o 3 w nocy Kubus zrobil nam pobudke, chyba cos mu sie snilo. Dlugo plakal, chcial sie przytulac tylko do mnie. Maciek tez sie obudzil i w najlepsze zaczal sie bawic. W koncu po jakiejs godzie wszyscy posnelismy. Na szczescie rano dzieciaki daly pospac do 9 :-)

Zmykam uzupelnic lodowke, bo straszne pustki tam sie zrobily. Oj kiepska ze mnie gospodyni :zawstydzona/y:

No witam!!!
Pogoda nawet,nawet.My dzisiaj planujemy zrobic grila ale zobaczymy co z tego
bendzie.:tak::tak::tak:

A ja to jestem nie wyspana bo ogladalam wczoraj film do 1.00 chyba?:confused:
A taki Indyjski,a moj maz jak widzi te filmy to mu sie krew ścina.:-D:-D:-D
A ja lubie a co!!!
No a wogole to moze wy mi cos polecicie chetnie by sobie cos ściagnela.
:shocked2:

K&F - ja tez lubie te filmy :-) podba mi sie ta cala kolorystyka, to bogactwo ciuchow i zlota, prawdziwe Indie takie nie sa, sa szare, biedne i brudne, moja przycjaciolka byla i ogladalam zdjecia; moj tez za nimi nie przepada, idzie wtedy poprostu spac
My wczoraj ogladalismy "Gone baby, gone". Bardzo nam sie spodobal, chociaz smutny.

czesc kobitki
My mamy za soba ciezka noc, Obok angloe urzadzili sobie popijawkie na zew. I tak krzyczeli ze do 2 walczylam z Szymkiem zeby zasnol .Co chwila sie budzil przez tych popaprancow:wściekła/y:
Potem jak juz zasnol to chyba mu sie cos przysnilo bo sie obudzil z placzem tak sie rzucal ze nie wiedzialam jak mam go trzymac zeby mi z rak nie wypadl. No ale wkoncu zasnol

My dzis mamy isc na grilla do K&F , ale co z tego bedzie:confused: Jak teraz pada.

Kasiu.j- wiedze ze uwas tez byla ciezka noc.

Sylwia i co z poniedzialkiem?
Aska - a ty bedziesz?

Uffff:-):-):-)
Byłiśmy na spacerku i jak weszliśmy do domu to akurat zaczeło padac, więc wróciliśmy w samą porę:-):-) Zważywszy na to, że jak szłam juz do domu to musiałam się wrócic bo mój synalek znowu gdzieś czapkę wyrzucił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale nie ze mną te numery:no: Czapka znaleziona:-p:-p:-p
Teraz Marcel śpi a ja się kawkuję:-) jak zwykle sama:wściekła/y:

Kasia i Niunka życzę Wam duuuuużo słoneczka na wieczór:tak: choc może byc ciężko:-:)-(

My jednak nie bylismy w leeds. Zajechalismy tylko do miasta, kupilam miesko na markecie i pare dupereli.
Malemu chyba chorobsko sie rozwija . Usypialam go a on smutna minka i zalzawione oczka. ma gile i kaszle. Takze moja nocka tez sie nie zapowiada dobrze. Bidulek kochany
Sylwia- oczywiscie ze musi ale to bylo powiedziane w 100% ironicznie
Niunka- u mnie podobno tez byla angielskich gowniarzy impreza ale my spalismy. Ja juz kiedys powiedzialam ze nas okradna, zabija a my i tak nie zauwazymy:szok:. Piwko juz mam:-p
Kasiaifabian- ja tez lubie te filmy i mam kilka to jak bede pamietala to ci w srode zabiore. Moj maz na nie reaguje tak samo jak twoj- nie wiem dlaczego:cool2:

reklama
Sylwia nie jesteś sama :tak:My z Maksem tez mamy samotna sobotę,tak gdzieś do 24:szok::wściekła/y:
Byliśmy trochę w centrum,połaziliśmy po sklepach i wróciliśmy. Kupiłam małemu ogromna wanienkę,bo z tej co ma już wyrósł a niestety nie mamy wanny tylko kabinę z natryskiem:-(

Do góry