reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czemu odrazu, ze meczysz:confused:, super foteczki, ja przynajmniej bardzo lubie i mam troche bzika na tym punkcie;-). Marcelek to maly przystojniacha i jak ladnie pozuje, a te oczy... sliczne. Tez bym pstrykala na okraglo:-D:-D:-D

Ale sprzatanie nie bylo takie zabawne ;-):-)

I znow pada :-( U nas ciezka noc byla. Kubus goraczkuje, paracetamol pomaga na 3-4 godziny tylko :-( Bidulek moj kochaniutki.

Sylwia - ale Marcel ma wlosow :-) Moj Maciek ciagle jest lysy, taki bialy puszek ma na glowie.

Dzien dobry mateczki!
My sie dzis ponudzimy w domu bo zaleglosci mam z obowiazkami a pogoda i tak chyba sie popsuje:-(co za zycie z tym deszczem
sylwia m ale super zdejcia sliczny ten twoj synek mam nadzieje ze moje nastepne tez bedzie synkiem:tak:
A jak spotkanko odbylo sie?

Sylwia zdjęcia śliczne,Marcelek śliczny chłopak i jakie ma śliczne już włosy:-):tak:.
Mój daje mi takiego czadu,że nawet spokojnie siku nie mogę zrobić. Już sama nie wiem co jest tego przyczyną:no:

kama - Maksik odkryl zapewne, ze Ty i on nie jestescie jednoscia :-D dla niego poprostu znikasz gdzies za drzwiami, nie wie jeszcze, ze idziesz to kibelka, baw sie z nim w a-kuku, z czasem pojmie o co chodzi :-)
Mow do niego jak gdzies wychodzis, zeby Cie slyszal, u mnie to pomaga :tak:

reklama
ampar- to jest niedaleko miasteczka Bamford (a w zasadzie nie przejezdzasz nawet przez to miasteczko bo to jeziorko jest wczesniej) jest taka mala drozka nieoznakowana ktora odbija od A57. poszukaj na mapie nazywa sie ono Derwent Reservoir
sylwia.m śliczniusi ten Twój Marcelek-ciacho:-)
na przyjscie mojego synusia jest już wszystko gotowe :-) czekam juz tylko az raczy zaszczycić nas swoją obecnościa;-) a tymczasem tak mi daje do wiwatu w nocy, ze srednio co godzina mam bieg do łazienki:baffled:
we wtorek bylismy u fizykoterapełty, zeby sie dowiedziec czy nie bedzie problemu bym rodzila naturalnie ze wzgledu na moja blokade w stawie krzyzowo-biodrowym.... naszczescie pani zalecila mi wrecz porod w wodzie (ktorego bardzo chcialam). przy okazji dowiedzialam sie ze moja lewa noga nie jest krotsza o 1,5cm-jak myslalam do tej pory... tylko o prawie 3cm:szok:... za dwa tygodnie kolejne spotkanie z rechabilitantką... moze wkoncu ktos mi pomoze w tej sprawie... w polsce lekaze nawet nie chcieli mi wipisywac skierowan na rehabilitacje bo wychodzili z zalozenia ze i tak bede czekac ponad rok wiec lepiej isc prywatnie sie leczyc...:wściekła/y:

pogoda do bani...

Do góry