reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej kobitki.
Taka paskudna pogoda i nic sie nie chce:baffled:
sylwiam Twoj Marcel to cala Ty:tak: sliczny babel.
Dominika jak ide do Lazienki wklada raczke pod drzwi i mnie wola:-D tak smiesznie macha paluszkami.
Zmow mamy problem z zabkami, ma pogryziona cala raczke.Zabkow ma 6 i jak wychodzily to wszystkie w odstepie paru dni,a teraz to samo dziaselka strasznie nabrzmiale i krwawia .Nie mam pojecia czym jej smarowac bo doczytalam ,ze jak jest rana nie wolno.:zawstydzona/y::-(
kasia zdrowka dla Kubusia.

i jeszcze jedno nie ma jak to tata:-):-)

reklama
dzien dobry a wlasciwie to good afternoon:-)
Pogoda byla ale sie zmyla:wściekła/y:Na szczescie zdazylam z miasta wrocic i nie dopadl mnie ten deszcz.
Niunka- ano bedzie wiocha, bedzie- ja z folia na glowie. Mam nadzieje ze dotrzymacie mi kroku i tez sie przebierzecie na party:-D. A mieszkanko chodzi mi ze bardzo gustownie urzadzone;-):tak:
Sylwia- sliczne zdjecia, widac ze wypoczywaliscie

Kasiaj- buziaki dla Kubusia. Oby to tylko przejsciowe bylo
Nefretete- dzieki za namiary. No normalnie zakochalam sie. Wynalazlam na nocleg farme. Normalnie krowki sa- mam nadzieje tylko ze mi nie kaza se mleka na sniadanie wydoic:szok: No chyba ze wybierzemy morze:confused2:

No to pa. Maly spi wiec korzystam czyt. obiad, sprzatanie, troche neta itp

ampar3- dojenie krowy o poranku hmmm...:-):-D:-)
przed momentem moja fretka zaciagneła mi lacie pod szafke i teraz poluje na moje bose paluchy hehe niezła Korba:-D
a tak wogole tu mam glupie uczucie w brzuszku... jakby mi sie okres zbliżał :baffled: a do tego mi sie masakrycznie w głowie kręci:szok: to chyba zmiana cisnienia feee

kama - Maksik odkryl zapewne, ze Ty i on nie jestescie jednoscia :-D dla niego poprostu znikasz gdzies za drzwiami, nie wie jeszcze, ze idziesz to kibelka, baw sie z nim w a-kuku, z czasem pojmie o co chodzi :-)
Mow do niego jak gdzies wychodzis, zeby Cie slyszal, u mnie to pomaga :tak:
Na mojego syna nic nie dziala,marudzi i wyje nawet jak ja jestem:-(

Witajcie dziewczynki!
Troche mnie tu nie było i znowu pojawiam sie od razu z pytaniem. Do wszystkich mamusiek, które podrózowały samolotem z maluchem: co mozna wziąc na pokład dla dziecka? Mam tu na mysli picie, jedzonko itp. Moja Helenka jest na butelce, i herbatke też pije i nie wiem jak to wniesc na pokład. W postaci proszkowej i na miejsce prosić o wode, czy można np. mleczko w kartoniku (250ml)? Poradźcie cos prosze zanim zaczne obdzwaniać Wizzara :tak:
pozdrawiam cieplutko :happy2:

Hejka
Sylwia- superowe fotki, widac ze pobyt w polsce wam sluzyl:-), a co do spotkania to pisz kiedy ci pasuje. A Asia juz wrocila? Moze wpadniecie razem.? To kiedy bedziesz?

Ingrid - ja jak lecialam to mialam mleczko w kartoniku , herbatkie a jak co to kaza ci popic , jedzonko mozesz wziosc , tez kaza ci posmakowac, Zalezy co bedziesz miala. Takze spokojnie .

Ampar- to ja bede udawala ze cie nie znam jak masz zamiar latac z folia na glowie:-DDzieki za pochlebstwa z naszym domkiem.

Kasiu.j- caluski dla Kubusia. A moze idz z nim do lekarza jak nic mu nie pomaga na ta goraczkie. Ja to bym juz dawno byla, taka jestem przewrazliwiona po tym jak Szymek mial ta infekcje krwi w 4 miesiacu zycia.

Ale pogoda do d.... , co? Szymek spi dzis jak by byl po jakims maratonie, pewnie przez ta pogode.
My juz dzis zlozylismy Szymkowi tez pojazd ktory zakupilam na konto jego urodzinek, siedzi sobie w nim jak stary taki dumny i powazny:-DWkleje wam pozniej fotos

Ingrid dla dziecka możesz wnieśc wszystko:tak::tak: Lecąc do polski miałam dla Marcela picie w niekapku i deserek w słoiczku i nie było problemu. Tylko jak wylatywałam z Polski to kazali mi spróbowac to picie :-)

No i do wszytskich dziewczyn lecących do Polski:-) Bagaż podręczny nie może byc za duży, tylko konkretnych wymiarów. Sprawdzają to:tak::tak: No i musi byc pojedyńczy tzn nie może byc torba podręczna + mała torebka:no::no:

Niunka to ja się jeszcze upewnie że mój mąż nie będzie miał jakiegoś wolnego w tym czasie i wtedy dam znac kiedy, ok??? Ale zagmatwałam:-p:-p:-p
Asia wróciła:tak::tak: No i jeśli będzie miała ochotę i czas to przyjedziemy razem:-)

Asia co ty na to?????

reklama
Czesc laseczki!!!
Wrocilam,wrocilam-juz zdazylam pojsc na kawke do Sylwii.Nie jestem w temacie,ale chetnie obejze to mieszkanko Edyty,bo tak jest zachwalane!!!:-):-D:tak:Tylko kiedy??
Sylwia-marcelek na tych zdjeciach wyszedl rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D:-)

Do góry