reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
4muchy czyżbyś też była uzależniona od forum?:-p Dopiero co doleciałaś do Polski a juz na BB:-D Udanych wakacji i dużo słoneczka Ci życzę:-)

Cfcgirl Tobie też udanych wakacji życzę:tak: Tylko mogłabys je trochę skrócic:sorry2:;-):-D Pozdrów Mamusię:tak:

Kasia.j i jak Maciusiowi basen się spodobał??? Mój Rafał juz ze sto razy się wybierał z Marcelem ale jakoś jeszcze nioe doszedł:no::no: Będę musiała go pogonic:tak:

Dziewczyny ,baaaardzo proszę o informację na temat tego targu obok lotniska:tak:,gdzie ,kiedy i o której się tam dzieje :-) a no i do której trwa ;-)
wielkie dzięki :tak::-D

Monika musisz kierowac się albo na lotnisko leeds-bradford i zaraz za nim po prawej stronie na takiej dużej łące, na pewno to zauważycie:tak::tak:
Lub możecie też kierowac się Harrogate road i ona was tam poprowadzi:tak:
My jeździmy tam tak o 8 rano, bo później to wszystkie ciekawe rzeczy moga byc juz wykupine:dry::dry: No i nie wiem do której to trwa bo nigdy nie byłam do końca:no:
Pamiętajcie żeby wziąc ze soba jakieś drobne bo płaci sie za wstęp, chyba 50p albo funta, nie pamiętam:no:
Acha, odbywa sie to tylko w niedzielę:-)

Sylwia - Macius wniebowziety :-) trzymal sie mnie kurczowo jak mis koala, usmiechal sie do wszystkich, rozgladal, jak go opryskali to fukal noskiem, wszyscy zadowolenie wrocilismy, mlody padl juz w aucie, pluskal sie jakies pol godzinki
Ale nie polecam tego basenu dla maluszkow, bo szatnie sa srednio przystosowane i jedna osoba ma naprawde ciezko, szatnie sa osobne wiec nawet partner nie zabardzo ma jak pomoc, trzeba sie nakombinowac. Nastepnym razem idziemy juz na basen do Shipley, gdzie chodzilam z Kubusiem.

A Kubus po powrocie zrobil nam niespodzianke i sie porobil do lozeczka :-( Taka biegunkowa kupka, mam nadzieje, ze tylko jedna bedzie. A moj maz chcial mi pokazac kolderke (ja karmilam Macka w drugim pokoju) przyniosl mi ja i po drodze gubil zawartosc :wściekła/y::wściekła/y::angry: ale mial sprzatania!!!!!!!!! Zlitowalam sie nad nim i mu pomoglam :-) a teraz wietrze mieszkanko.

Ampar- to do zobaczenia u Kasi na piwku:-D
Kasiuj- Super ze Mackowi sie podobalo, taki maly smieszek:-D jak mogl byc niezadowolony. A my bylismy z Szymkiem na basenie u nas Eccelshil( nie wiem czy dobrze napisalam)
Ale smiesznie z ta kupa:-D:-p
Monika- Sylwia opisala ci dosklanie jak tam trafic. My tez tam jezdzimy i zawsze przywoze mnostwo pierdolkow,:-Di zabawek dla malego

reklama
Do góry