reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Jeśli nie będzie padac to ja już jutro bym mogła:tak::tak: Nie mam żadnych planów a bez tej mojej siostry to ja się nudzę:-(
Czy i Wam pasuje????

reklama
O rany ale mam dzien:wściekła/y:, nie dosyc ze tak pada, ze nigdzie wyjsc nie mozna to jeszcze Agusia gdzies okularki zapodziala, to juz drugie w ciagu 3 miesiecy. Dom przetrzasnelysmy i nic:dry:, ale mam kontrol za tydzien wiec moze dadza recepte na kolejne:confused:. Moze któras mamusia orientuje sie jak tutaj jest z okularkami:confused::confused:

No my sie relaksujemy o ile z moja mala kaskaderka da sie relaksowac:-D
Chyba musze ja gdzies na wspinaczke wziasc bo sie wspina na oparcie sofy i chce skakac :wściekła/y:
Hej moze sie kiedys wybierzemy do kuleczkowego centrum w taka pogode co?

Kasia j dla Kubusia duzo duzo zdrowka.

Sylwia naprawde synek pierwsza klasa!!!A na tym zdjeciu gdzie siedzicie na kocyku to oboje wyszyscie rewelka.

Asiunia no jak milo ze do nas wrocilas!!!
A jak Olka?

Kasia-Ola w porzadku,tylko dziadkowie ja tak rozpuscili ze nie wiem czy dam sobie rade!!!!!!!!!!!:-(Ale najbardziej ciesze sie ze wreszcie mam z glowy pieluchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz juz nawet w nocy wola siusiu:tak::-Dwiec jestem cala szczesliwa!!!
Sylwia-jutro niestety nie dam rady!!!!musze wszystko poogarniac po tym jak moj maz przez 3 tygodnie doprowadzil dom do takiego stanu ze szkoda gadac!!!!

ach jak dobrze Was tu mieć moje drogie dziewczynki!!!:-):-):-):-)
Już jestem spokojna i wiem jak sie pakować :tak:
Lecimy w tą sobotę na calutki miesiąc. To dopiero będzie wypas!
Buziaki kochane i do następnego!

Hejka
Co za aura. Dobrze ze poszlam rano na spacer bo od 12 to nie bylo szans.
Asia- jeszcze raz gratki dla Oli- to musi byc super uczucie:tak:taka samodzielna niunia
Ingrid- baw sie dobrze na urlopie. Zalezy od linii co mozesz wniesc na poklad. Tym razem lecialam wizzair i pozwolili mi tylko w niekapku picie a zadnych innych plynow czy kremow powyzej 100ml nawet w kartoniku:wściekła/y:. Ryan czasami pozwala

Ja bym tez sie na te kulki dla dzieci wybrala ale nie wiem dalej gdzie sa:no:

Niunka- prosze cie chociaz waleczki, malutkie rozowe waleczki. Bedzie mi razniej;-):-p
Cos sie spytac chcialam ale zapomnialam:-(. Moze potem Pa

Sylwia- to jak chcesz to moze byc jutro, ale co z Aska? Dogadajcie sie i dajcie znac.
Oto moj kochany synek na swoim nowym rowerku:-)

Załączniki

• 031.JPG
    031.JPG
    134,9 KB · Wyświetleń: 32
  • 025.JPG
    025.JPG
    114,4 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry