reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam wiczorem
Monika- ja moze tez sie wybiore na gielde. Tym razem kupowac a nie sprzedawac:-)
Niunka- juz sie umowilam na srode wiec sie szykuj. Przyjezdzam z mezem i szymonkiem. moj maz do ciebie na pewno wstapi bo mu powiedzialam jak masz pieknie;-)

Sylwia- na 8 jezdzisz powiadasz. Wiec ja przyjade tym razem przed toba i tez se cos zakupie:tak::-D Moj szymon tez dostal te ksiazeczki na 8 miesiac.
Ide sobie cos poogladac. Pa

reklama
Niunka tak wszyscy zachwalają Twój dom, że aż sama muszę zobaczyc to cudo:tak::tak: Czekam na propozycję:-p;-)

Ampar i tak będę szybsza:evil::-p Hehe ja w tym tygodniu nie jadę bo mój młody-stary do roboty się wybiera w niedzielę:dry:
Bosze w niedzielę pracowac:szok::szok: wogóle pracowac?:szok::szok:;-):-D:rofl::elvis:

Czesc dziewczyny!!!
Oj ja mam z tym moim Fabiankiem :dokazuje na clego zasnał dzisiaj 2 godziny pozniej niz normalnie.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ampar to do środy jak co!!!

A co do basenu to jakies 3 tygodnie temu zabralismy naszego synka do Blackpool do aqua parku.Napoczątku plakal.Bo pewnie za duzo ludzi i chalas.Ale poznie byl taki zadowolony i usmiechniety.No i sa specjalne przebieralnie dla rodzicow i malutkich dzieci.Takze polecam.No i co wazne zero przeciagow i cieplo w porzebieralniach.

Madzia zycze Ci milego slonecznego urlopu!!!:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Ampar- to ja czekam. Nie przesadzaj z tym zachwalaniem domu.

Sylwia- normalny dom tyle ze w srodku kazde pomieszczenie ma inny kolor. Nic nadzwyczajnego. Ale oczywiscie zapraszam na kawkie. Napisz kiedy masz ochote. Tylko nie sroda , bo Amparowa bedzie na naszym osiedlu.Oj bedzie trzoda:-D:-p

Kasiu.j- wpsolczuje, bedaczek , co chwila cos. Myslisz ze to po basenie.?:confused:

kasia.j po sobotniej wizycie na basenie ,Kuba miał też w niedzielę gorączkę ,ale okazało się że to taka jednodniówka była ,czego i Wam życzymy ,
DUŻA BUŹKA DLA KUBULA :tak:;-)

Dzieki dziewczyny.
Nie wydaje mi sie, zeby to bylo po basenie, bo za szybko ta goraczka. W dwie godziny od wyjscia z basenu? Mysle, ze to od brzuszka, ta kupka i teraz narzekal, ze go boli brzuszek. Ma niestety brzydki nawyk moj syneczek kochany, a mianowicie non stop pcha lapy do buzi :-:)wściekła/y: Dwa lata temu tak zlapal jakiegos pasozyta i przez dwa tygodnie mial biegunke.
Mam nadzieje, ze mu szybko przejdzie i nie zrobi sie nic powaznego.

Ja tez sie przylacze do zachwalania domku niunki :-) Slicznie kolorowo i ciagle przezywam ten wielki ogrod :-)

Dzień dobry:-):-):-)

Kasia niech to cholerstwo ucieka od Kubusia tak szybko jak pszyszło:-:)wściekła/y:

Kasiunia fajny basen tylko trochę daleko:rolleyes::rofl::errr:

Niunka ja chyba mogę codziennie:-):-):-) No oczywiście nie w środę:no::no: NO WAY:no::no:

A może dzisiaj wybieracie się do parku???? Ładna pogoda:-):-):-)

reklama
Dzien Dobry z samego rana! Ale pech, ze wczoraj pogoda tak nawalila:dry:
kasia.j- wspólczuje synusiowi, tyle atrakcji mial na basenie i zamiast sie cieszyc to go cos chwycilo, zdrówka zyczymy, oby szybko odpuscilo i brzuszek zaczal normalnie pracowac. Gratulacje dla taty, historia z kupka tez mnie rozbawila, nie ma jak tata...

Do góry