reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej kobietki mam pytanko czy moze ktoras z was chcialaby kupic krzesełko firmy chicco dla dziecka (kolor rozowy) do karmienia za 20 f tak pytam zanim je wystawie na ebayu;-)
Musze wogole sie wybrac car boot bo mamy za duzo rzeczy w domku:-(a nie ma co ich trzymac.
Moja cora dzis spala w dzien 4 godziny to jej rekord:szok: teraz poszla z tatusiem na plac zabaw zeby w nocy dobrze spala.
Jesli chodzi o wlamania to u nas w bloku ze 2 miechy temu wlamali sie do sasiadow naprzeciwko i od tego momentu ubezpieczylismy zawartosc rzeczy u nas bo troche zwatpilismy ale mamy spokoj narazie bo podobno ich zlapali.

reklama
cfcgirl - ja tu dostalam na takie wysuszenia skory DiproBase Cream, ale jak bedziesz w srode w przychodni to powiedz o tym, bo to tez moze byc uczuleniowa sprawa, a na wstepie to polecilabym Ci wazeline, dluzej bedzie na skorze, nie wsiaknie tak szybko w ubranko jak oliwka

Monika - ja Ci nie powiem, bo nie wiem nic o takiej bramce

Agus - pozdrowinionka dla corci, niech wraca szybko do zdrowia

niunka - w Londynie juz sie gonia, takze patrzec jak to na polnoc dotrze :-(

A ja dzis jakas padnieta jestem. Bylam w parku z dzieciakami. Kuba jezdzil na rowerze, Maciek spal w wozeczku, a ja nie wiem jak, ale zasnelam na lawce :-(Jak tylko gdzie przysiade to od razu mi sie oczy zamykaja.

może jesteś przemęczona :tak: co niestety ta parówka wzmaga ,a może jakieś słodkie maleństwo w drodze ??;-):-);-)

Monika - ciaze wykluczam, bo to dopiero bym umierala, pierwsze 2-3 miesiace u mnie to tragedia :-(, a przemeczenie hmmm..... przy dwoch rozrabiakach trudno odpoczac ;-) do tego porzadki w domu po 6 tygodniach nieobecnosci......

Dobra, ja na dzis koncze, milych pogaduszek ..... :-)

Witam - ja tez padam, ciagle mokra przy Szymku, duzo jeszcze do posprzatania jak co wieczor, prasowanie , ale chyba dzis sobie odpuszcze.
Ja to sie wam zapomialam pochwalic, otoz moj synek ma juz 3 zabki:-):tak:.
A tez trzeci to wyszedl nawet nie wiem kiedy i na dodatek u gory chyba 3.:szok:

Madziu- szkoda ze ciebie i malej nie bedzie w srode, ale rozumiem. Bidulka sie meczy w nocy:-(. Wiesz moj nSzymek tez mial takie suche plamki na kolankach i lokciach , ja smarowalam Oilatum Albo Balneum, pomagalo ale rowniez do kapieli mialam Oilatum Bath.

Kasiu.j- chyba masz racje z tym Londynem.Ciekawe kiedy do nas to dotrze. Ja wtedy napewno zmykam do Polski

Sylwia a ty co taka cicha?
Karolina- ty juz chyba wrocilas , co? Czemu sie nie odzywasz?

4muchy do waszych bylych sasiadow tam gdzie tak duzo ludzi mieszka a glownie chyba ta bladynka z dzieckiem. My wrocilismy do domu tak okolo 1 -2 w niedziele a tam zamek wylamany drzwi uchylone w srodku nikogo no to zadzwonilam na policje i przyjechali ale podobno nie zdarzyli nic ukrasc ktos ich musial sploszyc. W tym czasie moja mama byla w domu dzieki Bogu i mowila ze ktos do niej dzwonil domofonem ale ona nie mowi po ang. wiec nie otworzyla, pewne sprawdzali kto jest w domu:wściekła/y:Podobno ich zlapali juz W tamtym czasie mielismy cala serie wlaman w naszej dzielnic. Podobnow bialy dzien z plazma uciekali niezle co?
A kiedy wy do Polandii jedziecie?

Dzień Dobry Mamuśki:-):-):-):-)

Ja wczoraj cały dzień obserwowałam forum ale weny do pisania to ja nie miałam:no::no:
Kurcze, wiecie co?? Ja chyba jutro nie będę na spotkaniu bo Marcel jest chory:-( i nie chciałabym żeby wasze dzieci się od niego pozarażały:-(
Zaraz zresztą idę z nim do lekarza żeby posłuchał czy mu nic na oskrzela nie schodzi bo ma taki brzydki kaszel:-:)-:)-(

A z tymi włamaniami to mnie nie załamujcie bo ja wogóle zamknę się w jakimś schowku i będę tam siedziała:-p Strasznie płochliwa jestem i się boję wszystkiego i wszystkich:szok::szok::-p

hej.Dzieki dziewczynki za rade, zapytam HV o recepte jutro.
Ja jestem wściekła ,że szkoda słów.Zamówiliśmy wczoraj kuriera ze strony www.polskapaczka.co.uk zapłaciliśmy i cisza.Cały dzień czekania i się frajer nie zjawił.Nikt nie zadzwonił nawet.No to ja zadzwoniłam.Taką im wiadomość nagrałam,że:angry::angry::angry: i nadal nie oddzwania nikt.Napisałam,że chce zwrot kasy.A jeszcze im taką reklamę zrobię ,że popamiętają.No i zapłacił Michał wczoraj i nnej firmie i mają dzisiaj być .Tym razem firma znana. Normalne sq.....stwo.
Ja już walizka spakowana.Wolałam dzisiaj bo nie wiem jaka Marysia będzie jutro po tych szczepieniach.Michał pojechał po paszport i okazuje się,że źle wypisali i teraz poprawiają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:można ocipieć :)
życzę jutro udanego spotkania. Martusia jak nie załatwię nic jutro to wpadne po ten krem, dziękuje.
Ponieważ się z Wami nie zobaczę przesyłam z Marysią 100tys całusków dla wszystkich dzieciaczków i dla was.Pamiętajcie o nas i chociaż od czasu do czasu troszkę potęsknijcie :-p

Witam wszystkich! Ale tu cicho:-D:-D:-D
kasia.j.- dzieki serdeczne moja Aga juz doszla do siebie zostal tylko lekki katarek:-):-):-)

sylwia.m- zdrówka dla pociechy zyczymy
cfcgirl- nam lekarz tez przepisal Oilatum i krem w takiej duzej butli do smarowania ale on byl chyba robiony. Z Oilatum bylismy bardzo zadowoleni bo efekty byly odrazu.
niunka19-82- gratulacje!! trzy perelki , musi wygladac bosko;-)

Zycze milego dnia, czas zaczac obiadek i szybko uciekac na spacerek

reklama
Dziendobry wszystkim dzieciaczkom i ich mamuskom :-)

Ja juz ugotowalam obiadek, czekamy na Maciusia, by sie obudzil i idziemy na spacerek, bo slonko swieci :-D

Sylwia - szybkiego powortu do zdrowia dla Marcelka, idz z nim do lekarza, bo moj Maciek dlugo kaszlal i w koncu dostal antybiotyk na to cholerstwo :-(

cfcgirl - trzeba niestety uwazac na naszych rodakow i lepiej wziac sprawdzona firme, wielu tu takich zjechalo co szukaja okazji, by sie dorobic niekoniecznie w uczciwy sposob :-(

niunka - Szymek chyba postanowil dogonic Maciusia ;-) gratulacje zebulka

Do góry