reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Niunka - dzieki za goscine, Szymek pewnie szczesliwy byl, ze juz goscie poszli i mu zabawek nie ruszaja ;-) myslalam, ze po powrocie dzieki zasna, a rozrabialy do 21 i w koncu ja z nimi padlam

A dzis od rana kontynuujemy porzadki, ja domek w srodku, a moj maz ogrod. Pogoda super, oby jak najdluzej.

4muchy - a gdzie byliscie nad tym morzem?

Agus04 - jak jutro bedzie dalej taka pogoda to tez musze kupic nowy basenik, bo stary okazal sie dziurawy

Monika - my tez jezdzimy do Ilkey, ale nad rzeczka zwykle sie rozbijamy, polecam ta trase przez Baildon i pozniej przez Calf and Cow, sliczne widoczki

kama - moj Maciek tez marudzi jak w domu jest, wszystko by chcial robic, a jeszcze nie potrafi, najszczesliwszy jest w wozku na spacerze, byle tylko jechac :-)

Ide przygotowac jakis obiadek.

reklama
jest tak gorąco że nawet pisac się nie chce:no::no::no:

My wczoraj byliśmy u znajomej na imieninkach a dzisiaj z samego rana wyruszyliśmy na carboot:-):-)
Zakupy udane bo kupiliśmy dywan do salonu, nowy i połowę tańszy niż w Argosie no i po samochodziku dla Marcela i dla Dawidka
Mothercare 7-in-1 trekker : mothercare

Mi środa odpowiada:tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
Imprezka sie udala. dzieci zasnely okolo 9 a my jeszcze imprezowalismy do 1:szok:
Dzieci wczoraj od 2-8 na dworze a potem razem poszly sie kapac- super:tak:

A dzisiaj rano mialam zadyme na osiedlu. Wybili szyby i drzwi u naszej sasiadki polki, moj maz dzwonil na policje godzine i dopiero jak zadzwonilam i zrobilam dym to przyjechali. Straszne to bylo, lomy , cegly, wyzwiska- juz siedza, byli nacpani

Sylwia- ales wytachala pojazd. Ja mam taki ale oczywiscie za 60:wściekła/y: A wam za ile sie ufarcilo?
Monika- ten basen w Ilkley rzeczywiscie jest super. A woda w basenie tym odkrytym- jak ja bylam to miala 15 stopni:szok:

Niunka- dla mnie sroda tez jest super

Kasiaifabian- czy jest mozliwosc zrobienia wloskow:blink: Prosze ladnie:-)
No to spadam . Kacyk- malenki bo malenki ale byl. zmeczona jestem:tak:Pa

Sylwia - te jezdziki to tez na carboot?

4 muchy - ja tez jezdze powoli i ciagle sie tym stresuje, ale wciaz "swiezy" ze mnie kierowca

U mnie dzieci spia, KAZDE w swoim lozeczku :-) Zobaczymy tylko jak dlugo.

Mnie rowniez sroda pasuje na spotkanko.

Tak, weekend był bombowy a teraz czekają mnie atrakcje spakowania 4 osób w 3 walizki:baffled::baffled:

Kasia.j ja już przestałam się stersować, grunt to bezpiecznie dotrzeć do celu. Największ moja prędkość na autostradze to 140 km/h- szału nie ma.

reklama
Widze ze kazda mialam udany weekend:-), super bo my tez.:tak:
Szymek tez calymi dzionkami na dworku, ja plecki spalone - a jak szczypia:wściekła/y:
Sylwia- my tez mamy podobny pizdzik , ale szymek juz sie w nim nie miesci.:-DTeraz na jego pierwsze urodzinki kupujemy wiekszy.

Ampar- ale bogato u was, podobnie jak i u nas:-D

To co w srode sie widzimy:-):tak:, a gdzie ? Jak zawsze w Lister? o 12?

Do góry