M
reklama
Monika - w google wyswietlaja sie te bramki, sms-y sa bezplatne dla wysylajacego, ale odbiorca moze placic, trzeba dobrze przeczytac regulamin i to co sie wyswietla drobnym druczkiem, sporo sie tego wyswietlilo
Ja teraz zmykam na spcer, a potem na zakupy.
Ja teraz zmykam na spcer, a potem na zakupy.
4muchy
Fanka BB :)
Julia zasneła więc powinnam się pakować ale nie mogę się zebrać, nienawidzę się pakować
nefretete101
hej dziewczynki...
ja w tym roku na wakacje nigdzie nie wyjezdzam, wiec troszke wam zazdroszcze
mam jednak nadzieje, że bedzie duzo takich pięknych weekendow jak ten ostatni. bede miala przynajmniej okazje by pozwiedzac park narodowy nieopodal... jest naprawde piękny:-)
w niedziele byliśmy nad jednym z jezior zobaczcie same jak zielono i uroczo :-)
ja w tym roku na wakacje nigdzie nie wyjezdzam, wiec troszke wam zazdroszcze
mam jednak nadzieje, że bedzie duzo takich pięknych weekendow jak ten ostatni. bede miala przynajmniej okazje by pozwiedzac park narodowy nieopodal... jest naprawde piękny:-)
w niedziele byliśmy nad jednym z jezior zobaczcie same jak zielono i uroczo :-)
Załączniki
nefretete101
Nefretete daj szybko namiar na to miejsce,to pojedziemy sobie w niedziele jak bedzie pogoda
My wczoraj pojechalismy do Blackpool na caly dzien,bylo super,ale tam zeby skorzystac z tych wszystkich atrakcji to potrzeba ze 2 dni:-).
Sylwia napisz mi jak Marcelek zniosl lot,bo my lecimy 12 sierpnia i jestem ciekawa jak to bedzie:-)
I kilka fotek z wczoraj
My wczoraj pojechalismy do Blackpool na caly dzien,bylo super,ale tam zeby skorzystac z tych wszystkich atrakcji to potrzeba ze 2 dni:-).
Sylwia napisz mi jak Marcelek zniosl lot,bo my lecimy 12 sierpnia i jestem ciekawa jak to bedzie:-)
I kilka fotek z wczoraj
ampar3
Hej Wam
Ja jak zwykle jak szymon spi to dopiero pisze
Sylwia- szkoda ze cie nie bedzie. Ucaluj Marcelka
Kamalodz- ale jaka ty lacha jestes. My tez bylismy na weekend w Blackpool i za dwa tygodnie jedziemy na 5 dni bo tez bysmy chcieli pouzywac:-)
Niunka- bedziecie jutro z KasiaiF?
Cfcgirl- porazka z ta firma. Dobrze ze rzeczy im nie dalas bo jeszcze i to by przepadlo. Czekam jutro na info czy masz krem bo jak nie to ja mam duzo
Ja juz bylam w parku ale bardzo niepewnie sie teraz czuje tu na osiedlu. Musze cos wymyslic
Ja jak zwykle jak szymon spi to dopiero pisze
Sylwia- szkoda ze cie nie bedzie. Ucaluj Marcelka
Kamalodz- ale jaka ty lacha jestes. My tez bylismy na weekend w Blackpool i za dwa tygodnie jedziemy na 5 dni bo tez bysmy chcieli pouzywac:-)
Niunka- bedziecie jutro z KasiaiF?
Cfcgirl- porazka z ta firma. Dobrze ze rzeczy im nie dalas bo jeszcze i to by przepadlo. Czekam jutro na info czy masz krem bo jak nie to ja mam duzo
Ja juz bylam w parku ale bardzo niepewnie sie teraz czuje tu na osiedlu. Musze cos wymyslic
nefretete101
Ten park jest wielki ciągnie sie na szerokość bezmała od Manchesteru do Sheffield, a na wysokosc od Huddersfield po Ashbourne - Derby...
park nazywa się PEAK DISTRICT NATIONAL PARK... i jest tu wiele pięknych zakątków do zwiedzania. ja poprostu biore mape wybieram jeziorko, miasteczko lub jakies miejsce oznaczone- do zwiedzania i jedziemy.
to jeziorko jest niedaleko miejscowości Bamford.
piekna miejscowoscia jest tez Castleton, mozna sie wdrapac pod gorke do zamku jest tez tam fajna jaskinia:-)
nieco powyzej Matlock jest miejsce które sie nazywa Nine Ladies Stone Circle- mozna sie tam rozbic w lesie namiotem i upiec kiełbaski na ognisku, zabrac chłopaka z gitarą lalala.... okolica przecudna. aby dojsc do tego kamiennego kręgu zostawiasz autko przy drodze i idziesz najpierw przez pole z krówkami, a pożniej przez las jakies 0,5 km.:-)
wieczorkiem jak uda mi sie dostac do kompa to podesle zdjecia z tych miejsc, a jak nie dzis to jutro...
a teraz sie szykuje do szpitala na badania ech
park nazywa się PEAK DISTRICT NATIONAL PARK... i jest tu wiele pięknych zakątków do zwiedzania. ja poprostu biore mape wybieram jeziorko, miasteczko lub jakies miejsce oznaczone- do zwiedzania i jedziemy.
to jeziorko jest niedaleko miejscowości Bamford.
piekna miejscowoscia jest tez Castleton, mozna sie wdrapac pod gorke do zamku jest tez tam fajna jaskinia:-)
nieco powyzej Matlock jest miejsce które sie nazywa Nine Ladies Stone Circle- mozna sie tam rozbic w lesie namiotem i upiec kiełbaski na ognisku, zabrac chłopaka z gitarą lalala.... okolica przecudna. aby dojsc do tego kamiennego kręgu zostawiasz autko przy drodze i idziesz najpierw przez pole z krówkami, a pożniej przez las jakies 0,5 km.:-)
wieczorkiem jak uda mi sie dostac do kompa to podesle zdjecia z tych miejsc, a jak nie dzis to jutro...
a teraz sie szykuje do szpitala na badania ech
nefretete - super miejsce, ladne zdjecia i urocza z Was para :-) jak juz zwiedzicie Peak District to zapraszamy do naszych parkow - Yorkshire Dales and Moors
kama - fajna rodzinke tworzycie
4muchy - ja Cie moge spakowac :-) ale Ty kiedys do mnie wpadniesz rozpakowac nas, bo ja tego niecierpie ;-)
Sylwia - kiedy sie wybierasz na egzamin?
To moze i my sie wybierzemy do Blackpool. Plotka jest, ze jakis podpalacz grasuje i podpala mola w uk. Trzeba by zdarzyc to zobaczyc ;-);-);-)
kama - fajna rodzinke tworzycie
4muchy - ja Cie moge spakowac :-) ale Ty kiedys do mnie wpadniesz rozpakowac nas, bo ja tego niecierpie ;-)
Sylwia - kiedy sie wybierasz na egzamin?
To moze i my sie wybierzemy do Blackpool. Plotka jest, ze jakis podpalacz grasuje i podpala mola w uk. Trzeba by zdarzyc to zobaczyc ;-);-);-)
reklama
4muchy
Dzięki kasia.j jakoś poszło może następnym razem
Podziel się: