reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczyny
chyba się znowu cieplo robi :tak::tak:,a myślałam że poleniu****ę w domku ;-).a tu kicha .
cfcgirl -my już za Wami tęsknimy :-):tak::-D
a co z tą bramką internetową ? czy ktoś co wiee?:happy2:

reklama
Monika - w google wyswietlaja sie te bramki, sms-y sa bezplatne dla wysylajacego, ale odbiorca moze placic, trzeba dobrze przeczytac regulamin i to co sie wyswietla drobnym druczkiem, sporo sie tego wyswietlilo

Ja teraz zmykam na spcer, a potem na zakupy.

hej dziewczynki...
ja w tym roku na wakacje nigdzie nie wyjezdzam, wiec troszke wam zazdroszcze:zawstydzona/y:
mam jednak nadzieje, że bedzie duzo takich pięknych weekendow jak ten ostatni. bede miala przynajmniej okazje by pozwiedzac park narodowy nieopodal... jest naprawde piękny:-)
w niedziele byliśmy nad jednym z jezior zobaczcie same jak zielono i uroczo :-)

Załączniki

• jezioro 008.jpg
    jezioro 008.jpg
    465,9 KB · Wyświetleń: 31
  • jezioro 012.jpg
    jezioro 012.jpg
    395 KB · Wyświetleń: 35
Nefretete daj szybko namiar na to miejsce,to pojedziemy sobie w niedziele jak bedzie pogoda:tak:
My wczoraj pojechalismy do Blackpool na caly dzien,bylo super,ale tam zeby skorzystac z tych wszystkich atrakcji to potrzeba ze 2 dni:-).
Sylwia napisz mi jak Marcelek zniosl lot,bo my lecimy 12 sierpnia i jestem ciekawa jak to bedzie:confused::-):tak:
I kilka fotek z wczoraj

Hej Wam
Ja jak zwykle jak szymon spi to dopiero pisze:no:
Sylwia- szkoda ze cie nie bedzie. Ucaluj Marcelka
Kamalodz- ale jaka ty lacha jestes. My tez bylismy na weekend w Blackpool i za dwa tygodnie jedziemy na 5 dni bo tez bysmy chcieli pouzywac:-)
Niunka- bedziecie jutro z KasiaiF?
Cfcgirl- porazka z ta firma. Dobrze ze rzeczy im nie dalas bo jeszcze i to by przepadlo. Czekam jutro na info czy masz krem bo jak nie to ja mam duzo:tak:
Ja juz bylam w parku ale bardzo niepewnie sie teraz czuje tu na osiedlu. Musze cos wymyslic

Ten park jest wielki ciągnie sie na szerokość bezmała od Manchesteru do Sheffield, a na wysokosc od Huddersfield po Ashbourne - Derby...
park nazywa się PEAK DISTRICT NATIONAL PARK... i jest tu wiele pięknych zakątków do zwiedzania. ja poprostu biore mape wybieram jeziorko, miasteczko lub jakies miejsce oznaczone- do zwiedzania i jedziemy.
to jeziorko jest niedaleko miejscowości Bamford.
piekna miejscowoscia jest tez Castleton, mozna sie wdrapac pod gorke do zamku jest tez tam fajna jaskinia:-)
nieco powyzej Matlock jest miejsce które sie nazywa Nine Ladies Stone Circle- mozna sie tam rozbic w lesie namiotem i upiec kiełbaski na ognisku, zabrac chłopaka z gitarą lalala:-D.... okolica przecudna. aby dojsc do tego kamiennego kręgu zostawiasz autko przy drodze i idziesz najpierw przez pole z krówkami, a pożniej przez las jakies 0,5 km.:-)
wieczorkiem jak uda mi sie dostac do kompa to podesle zdjecia z tych miejsc, a jak nie dzis to jutro...
a teraz sie szykuje do szpitala na badania ech:baffled:

nefretete - super miejsce, ladne zdjecia i urocza z Was para :-) jak juz zwiedzicie Peak District to zapraszamy do naszych parkow - Yorkshire Dales and Moors :-D

kama - fajna rodzinke tworzycie :tak:

4muchy - ja Cie moge spakowac :-) ale Ty kiedys do mnie wpadniesz rozpakowac nas, bo ja tego niecierpie ;-)

Sylwia - kiedy sie wybierasz na egzamin?

To moze i my sie wybierzemy do Blackpool. Plotka jest, ze jakis podpalacz grasuje i podpala mola w uk. Trzeba by zdarzyc to zobaczyc ;-);-);-)

reklama
Do góry