reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Sylwia napisz mi jak Marcelek zniosl lot,bo my lecimy 12 sierpnia i jestem ciekawa jak to bedzie:confused::-):tak:

Kama lot do Polski Marcel zniósł cudownie:-) bo zasnął zanim wystartowaliśmy:-p i obudził się na 20 min przed lądowaniem:tak: i czarował sąsiada swoim uśmiechem. Ale zpowrotem przebudził się za wcześnie i się denerwował bo on straszny wiercik jest i przeszkadzało mu że nie może poprzemieszczac się trochę:wściekła/y::wściekła/y: I znowu mi zasnął jak samolot juz się zatrzymał i ludzie zaczeli wstawac już z foteli:-p rychło w czas:dry::-p:shocked2:
Na pewno mogę Ci poradzic żebyś przetrzymała Maksia ze spaniem to na bank Ci uśnie na rękach w czasie lotu:tak::tak: Ja nie dałam Marcelowi spac w aucie i na lotnisku więc był wystarczająco zmęczony:tak:

Sylwia - kiedy sie wybierasz na egzamin?

Jeszcze nie wiem:baffled::baffled::baffled: i szczerze powiem że mi się nie chce:no::-( ale wiem że muszę się w końcu za to wziąc:wściekła/y::wściekła/y:

Lekarz Marcela osłuchał i powiedział że jest super czysto:-) Ale i tak jest marudny, wogóle się nie uśmiecha:no::no: no i bardzo dużo spał w dzień. Zobaczymy jak będzie w nocy:confused::confused::confused:

Dorota była dzisiaj z Dawidem u pediatry bo też jest przeziębiony. Temperatura, ucho go boli. No i pani doktor zaobserwowała u niego przedzierającego się ząbka:szok::tak: Ach, wreszcie sie Dorota doczekała:tak::tak::tak:
A Kuba całymi dniami jeździ tramwajami, a jak nie jeździ to siedzi w oknie i ogląda:szok: bo tu obok jest przystanek:-p Ten to jest maniak:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzięki Sylwia. Z tym przetrzymaniem Maksika będę mieć BIG PROBLEM,bo samolot mamy o 6.40 rano,a z domu wyjezdzamy okolo2,wiec bedzie spal bo to srodek nocy. No coz zobaczymy...:confused:

Sylwia - skoro Marcel jest zdrowy, to moze bedziecie w parku jutro?
Prognoza na jutro bardzo dobra, sloneczko, cieplo i bez deszczu.

Pozdrowienia dla Dawidka, a Kubus moze bedzie motorniczym ;-)

Kasia chyba jednak nie przyjadę bo Marcel nie czuje się za dobrze:-(

Dziewczynki słyszałyście o tym????
Bookstart - Bookstart Packs
Ja byłam w bibliotece tutaj w wyku i baba zrobiła na mnie takie oczy:szok: Pojedę jeszcze do centrum, do tej głównej biblioteki a jak tam się nie uda to uderzę do HV:-) No i słyszałam coś, że jak ktoś jest chętny to może sobie zamówic polskie książeczki

Sylwia - mnie te dwie pierwsze paczki przyniosla HV na domowej wizycie, a po trzecia ostatnio kazala mi pojsc do biblioteki animatorka z zajec w Centrum Dzieciecym. To nie we wszystkich rozdaja, niestety gdzies zapodzialam ulotke :-(

hejka
Ja melduje ze jutro bede, Kasia chyba tez. To o 12 w Lister?
O ile nie bedzie padalo.:-D

Sylwia- pozdrowionka dla Doroty. Szkoda ze jutro ciebie i Marcelka nie bedzie.:-(
Kasiu,j- no goni , goni Macka, ale on i tak lepszy z kielkami:-D
Ampar - bede kobitko.
Madziu- spokojnej podrozy ci zeycze juz dzis, udanych i slonecznych wakacji:-) Caluski dla Ksiezniczki

Fajne fotki powstawialyscie , a ten park to bombowy , tez tam sie musimy wybrac

reklama
dzien doberek
O jestem dzis pierwsza:-), no pewnie gdyby byla kasia 8118 to by mnie napewno uprzedzila:-D

I jak jest spotkanie czy nie, bo pogoda niepwena, U mnie lekko pokropuje. Mam nadzieje ze do 12 sie wyklaruje i bedzie ladnie.

Do góry