reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia - super, szkoda tylko, ze o tak wczesnej porze trzeba wstac, chyba nigdy sie nie zbiore :-(

Ampar - szok, ja to bym juz na walizkach siedziala, albo miala kraty w oknach i w drzwiach

4muchy - ja pakowalam sie ostatnio w dwie walizki (4 osoby), bo moj maz tak sie obkupil w PL na przecenach, ze do podrecznego sie nie mogl zmiescic; mialam 5kg nadwagi, ale sie nie przyczepili :-) i tez sie kobieta nie przyczepila, ze wozek byl dwuczesciowy; chyba mialam szczescie

Niunka - mnie pasuje :-)

Zmykam do lozeczka. Dobrej nocy.

reklama
ampar- u mnie w leeds to samo:zawstydzona/y: okno wybite...proba wlamania przez....dzieci sasiadow z blizniaka:baffled: okno juz wymienione,a matka tychze dzieciuchow skwitowala, ze ona udowodni ze sa niewinne:confused: ech...a mieszkamy tam tylko 5mc:ukradziony motor, rozwalone drzwi z tylu domu plus 2 razy zbijane szyby:-( ponoc u mnie na dzielni to normalka....o ludzie.
mam nadzieje ze jak w koncu zjade na wyspy, to juz bede na biezaco z forum,nawet nie bede probowala nadrobic 3tyg zaleglosciw czytaniu;-)

Dzien dobry Mamuski:-)
Ale bylo pieknie co, pogoda superowa. My bylismy u tesciow nad morzem w Morecambe wiec poczulismy sie jak na wakacjach: morze plaza super:tak:
Oby ta pogoda sie utrzymala chociaz w sierpniu.
Zaczynam miec juz brzuch toroche mnie to przeraza bo to dopiero 4 miesiac ciazy:-( pewnie znowu bede bardzo duza na koniec.
Ja na spotkanko jak najbardziej sie pisze w srode;-)

Dziewczyny nie wiem co sie ostatnio dzieje z tymi wlamaniami, u nas tez bylo, potem powybijali szyby , a ostatnio policja scigala jakiegos chlopaka,:szok:
Jeszcze troche to w bialy dzien nie bedzie mozna spokojnie wyjsc na spacerek, bo beda sie gonili z nozami.

Oleksa- nie martw sie , ja tez byla wielka jak wieloryb:-D

No witam! Ale wiesci z weekendu, nikt sie nie nudzil:-D:-D. U nas dzisiaj juz duzo chlodniej, moze i lepiej bo Aga mi sie przeziebila nosem ciaga i nawet na ucho narzekala. Nie wiem czy dobrze zrobilam ale nasmarowalam jej te uszko Amolem:confused:.

Ampar- no to niezle nerwówke troszke mieliscie, rece opadaja :szok::szok::szok:

Oleska- nie przejmuj sie ja bylam tak wielka ze lekarze az byli przerazeni jak sie toczylam:zawstydzona/y:

:-)hej
Dziewczyny byłam taka zmęczona,że nie miałam nawet siły na forum. Mała 3 noce budziła się co godzinę i nie mogła zasnąć. Pewnie jakoś dałabym radę ,ale niestety miałam straszny atak migreny :( , głowa mi pękała i płakałam z bólu. Paracetamol nie pomaga :-(.Okropieństwo.Dzisiaj jest już lepiej...
My w środe odpadamy bo mamy szczepienia a baby clinic jest od 13. Poza tym muszę się pakować.Nie wiem czy już jutro nie uczynię tego bo nie wiem jak Marysia zareaguje na szczepienia.wiec musz być gotowa na wszystko...:-)
Marysia jakąś suchą skórkę dostała na kolankach i na łokciach.CO mogę stosować??
pozdrawiam dziewczynki

hej:-)
najlepsiejsza będzie chyba oliwka bo jest tłuściutka i dobrze natłuszcza skórkę dziecka :tak:
cfcgirl a kiedy Ty wybywasz na wakacje ?

Hej wam
Mi tez rece opadaja w zwiazku z tymi wlamaniami i zaczepkami. A jeszcze sasiadka mi powiedziala przed chwila ze tych gnoi wypuscili bo nic nie pamietaja:szok:. Kur...... maja 5 swiadkow. Mam nadzieje ze mojego Artura nie widzieli ze tam byl.
W srode mam dzwonic do tego goscia co Brydka od nich dostala chate. Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie. Juz wole do Lister parku z dalszej okolicy dojezdzac:-)
Cfcgirl- ja bardzo sobie chwalilam krem double base tu z Anglii. Powinna ci wypisac. A jak chcesz szybciej to wsiadaj w autko i podjedz do mnie to ci dam. Jest naprawde rewelka
Kasiaifabian- to mam nadzieje ze sie w srode umowimy na konkrety;-)
Do potem Pa

reklama
cfcgirl - ja tu dostalam na takie wysuszenia skory DiproBase Cream, ale jak bedziesz w srode w przychodni to powiedz o tym, bo to tez moze byc uczuleniowa sprawa, a na wstepie to polecilabym Ci wazeline, dluzej bedzie na skorze, nie wsiaknie tak szybko w ubranko jak oliwka

Monika - ja Ci nie powiem, bo nie wiem nic o takiej bramce

Agus - pozdrowinionka dla corci, niech wraca szybko do zdrowia

niunka - w Londynie juz sie gonia, takze patrzec jak to na polnoc dotrze :-(

A ja dzis jakas padnieta jestem. Bylam w parku z dzieciakami. Kuba jezdzil na rowerze, Maciek spal w wozeczku, a ja nie wiem jak, ale zasnelam na lawce :-(Jak tylko gdzie przysiade to od razu mi sie oczy zamykaja.

Do góry