reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Aleeeeeeeee cisza
zaraz mam znajomych na grilka. Wszystko juz zrobione i imprezka do rana;-)
Sylwia- mariusz marzeny byl u nas dwa razy. Przeprowadzili sie pod Liverpool. Jakos nie mam kiedy sie nawet zgadac na imprezke do nich:no:
Niunka- nie moge sie doczekac. mam nadzieje chociaz na jakis pubik i babskie ploty:tak:;-) To mi wystarczy:-p
No to spadam dokonczyc drobiazgi
Papapapa

reklama
Witam ! No to sie nam lato rozkrecilo:-D:-D:-D. My dzisiaj tez caly czas na dworze, rano obiad juz naszykowalam i ruszylysmy w swiat. Zabralismy jeszcze naszego 4-letniego sasiada i jakos nam minely te upalne godziny. Dzieci zmachane ale tez szczesliwe:tak:.

kasia.j- mysle, ze nasza córcia tez coraz czesciej bedzie przychodzic rano a nie w nocy, dzisiaj spróbuje sie zreszta tak umówic zeby przyszla jak bedzie jasno;-). Z usypianiem nie mamy takiego problemu i tez czytamy, dobry sposób na wyciszenie

Kurde na tych wakacjach co byłam to moje dziecko zamieniło się małego terrorystę:baffled: ale za to kraj w którym przyszło mi życ, potocznie zwanym Anglią:-p zamienił się w MAJORKĘ:szok::szok::szok::szok::szok:
Pogodę mamy cudną odkąd przyjechałam, a juz zapimniałam że tutaj czasami słońce też świeci:-)

Ampar to pozdrów Marzenę i powiedz jej żeby się odezwała do nas:-) Trzymam kciuki żeby tam było im lepiej niż tutaj:-)

A my,buu,znowu sami.Rano bylismy tylko w sklepie i na razie nie ruszamy sie z domu. Nie mam sumienia brac malego w taki upal na dwor:no:. Moze kolo 18 z nim wyjde jesli sie troche ochlodzi. Poza tym maly marudny az mnie nerwy biora....

Hej kobitki
My dzis wykonczeni tym sloneczkiem, glowa mi peka od slonca. Wszystko mnie pali bo zamocno zjaralam sobie plecki.:wściekła/y: Ale lepsze to niz deszcze.Szymek zadowolony caly dzien na dworku, a jak z nim wchodzilam do domu to krzyk ze chce na dwor:-D
kasiuj- jeszcze raz wielkie dzieki , jana masz rodzinkie, a Macius superowy taki maly smieszek:-D i te oczka.- miodzio.

Jestem padnieta wiec papa. Zycze udanej niedzieli.

o ludzie jaka cisza
Kasia jak wróci to sie załamie że forum zaniedbane:zawstydzona/y: ,:tak: my byliśmy wczoraj na basenie w Ilklii ,nie wiem czy tak sie pisze ,ale było nawet fajnie wyciągneli nas dzieciaci znajomi więc Kuba miał kumpla i kumpelke do zabawy ,co chwile do wody ,hm niezbyt ciepłej ale to im nie przeszkadzało:-D:tak:i gonitwy po trawie , a czasem cudzych ręcznikach .Kawałek trzeba pojechać ale ok ,polecam .:-):tak:..
Miłej niedzieli Mamuśki:-);-):-D i niech się jeszcze któraś odezwie ,Brydka usprawiedliwiona nie ma jeszcze neta ,a reszta :-D:-p za karę do tablicy hihihihi

Monika - ja sie melduje, Faktycznie cisza na forum:szok:. Pewnie kazdy korzysta z pogody .:-)
Wczoraj pisala do mnie kasia8118 i kazala was wszystkie pozdrowic.Jedzie dzis do Ustki i pogoda im jak narazie dopisuje.

My tez sie dzis wybieramy na basen , ale do tego blisko nas. Mamy 2 min. A jest calkiem w miare.

A co porabiaja pozostale kobitki.

Dziwczyny a spotkanie to kiedy robimy, moze sroda?

No to stawiamy sie do tablicy:-D, witamy wszystkich!! U nas bardzo goraco i przydalby sie jakis zakatek z woda, ale jakos lenia mamy zeby sie ruszyc. Chyba pójdziemy po jakis basenik dmuchany zeby dzieci sie troche pochlapaly;-). Troszke sie odzwyczililsmy od takich temperatur, ale niespodzianka.

Milej niedzieli zyczymy:-)

reklama
To bardziej niż pewne wszystkie nadrabiają brak ładnej pogody. My wczoraj byliśmy nad morzem. Dzisiaj pewnie jeszcze do parku. Jeśli chodzi o spotkanie to odpadam w środę z samego rana lecimy do Polski:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Załączniki

• P1040078.JPG
    P1040078.JPG
    116,9 KB · Wyświetleń: 36
  • P1040125.JPG
    P1040125.JPG
    121,7 KB · Wyświetleń: 34
  • P1040066.JPG
    P1040066.JPG
    69,5 KB · Wyświetleń: 41
Do góry