reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Agus04 ja pewnie też bym odpuściła i czekała aż sam się odzwyczai ale ja planuję kolejną dzidzię:tak: i jak sobie pomyślę że do dwójki będę musiała w nocy wstawac to jestem lekko przerażona:szok::szok: dlatego chciałabym nauczyc Marcelka przesypiania całej nocy póki jeszcze jest sam:dry::shocked2::nerd:

reklama
sylwia.m- tak to prawda, trzeba cos zrobic i czym szybciej tym lepiej, zwlaszcza, kiedy sie planuje kolejne malenstwo:tak:. Ja wiem, ze zle robie i powinnam byc konsekwentna, ale nie mam sily:zawstydzona/y:. Trzymam kciuki za Twojego aniolka, na pewno pójdzie Wam lepiej;-)

Czesc
My dzis caly dzien na dworku, wkoncu troszkie slonka:tak::-):tak:
Kasiu.j- wysylam wiadomosc i serdecznie zapraszam.:-)
Sylwia- wiesz co mi Szymek tez sie budzil w nocy nawet do 5-ciu razy. Cholera mnie brala, a budzil sie tylko ze chcial possac cycka. Odkad pokechalam na te dwa dni do polski wszystko sie zmienilo, spi jak susel . Jedna pobudka na mleczko i dopiero rano drugie mleko. Mowie ci on sie wysypia i ja tez.
Mysle ze `to dletego ze sie najada i juz nie potrzebuje cycka. Udalo mi sie z tym wyjazdem bo to pozwolilo na odstawienie go od cycusia:-):tak:.
Mysle ze to moze byc powod pobudek Mercelka.

Dziewczyny ja tez sie pisze na spotkanie w przyszlym tyg,

czesc dziewczyny!!!!!
Rzadko sie odzywam ale zawsze!!!juz niedlugo wracam do was!!!
Jest sukces Ola nareszcie robi siusiu na nocnik!musze uciekac ale sie odezwe po powrocie!!!
Pozdrawiam was

Z dziecmi siedzialam dzis pol dnia w parku :-) Kubus sie wybiegal, wyjezdzil, teraz rysuje i mam nadzieje, ze zasnie zaniedlugo :-) a Maciek juz chrapie.
Kupilismy dzis nowe krzeselko samochodowe dla Kuby, bo z tego juz wyrosl. Teraz w nim Maciek bedzie jezdzil, bo ze swojego fotelika tez wyrosl. A oprocz tego wynalazlam takie fajne gry ogrodowe - mini golf i mini tenis dla dzieci od 3 lat. Jutro przetestujemy :-)

Agus - u mnie juz Kuba coraz czesciej przesypia sam noc, przychodzi nad ranem kolo 6 dopiero. I nauczylam go zasypiac samego, najpierw czytam mu bajki ok 20-30min, potem chwile pogadamy i wychodze z pokoju. Na poczatku prostestowal, ale potem zaakceptowal :-) A co do przychodzenia do nas do lozka, to w zimie wprowadzilam zasade, ze moze do nas przyjsc jak bedzie jasno i tez to jakos przyjal. Jak probuje przyjsc wczesniej to go odprowadzamy.

Sylwia - karmisz go w nocy z butelki czy z cyca? Bo w butelce mozna by mu dawac zamiast mleka wody. U mnie to na Kube poskutkowalo.

Asiunia221 - gratulacje dla Oli

Niunka - wiadomosc dotarla i dziekujemy za zaproszenie. Pojawimy sie.

hejka z wieczorka
Mnie dzisiaj Brydka wyciagnela z ranca do Ikei. Fajnie bylo ale teraz mi nogi wchodza w ........ Urzadzila sobie dzisiaj cale mieszkanko. A ja zaraz wypije zimnego browarka. mniam mniam
Mialam wielkie szykowanie bo od jutra mam gosci na weekend na grilka i imprezke:-)
Sylwia- moj maly tez plakal. Po prostu bralam go do siebie a odkad skonczyl roczek spi cala noc w lozeczku. Ale i tak go usypiam bo to uwielbiam:tak:

Niunka- zazdraszczam tego weekendu bez szymka. Za dwa tygodnie chce pojechac do kolezanki do manchesteru tak gdzies ok 15 a na nastepny dzien moj mas z szymciem przyjada tak o 11 czy 12. Sama samiusienka..............:-pchociaz raz
Asiunia221- brawo dla Oli;-)
Dobra ide sie upajac tym ze moj malenki spi od 19 (bo nie zasnal w dzien:-D)
papapa

Kasia Marcel ciągle dostaje cycusia w nocy, i myślę że jemu chodzi właśnie o pociumcianie a nie o zaspokojenie głodu:no:
No i do tego jeszcze przez ten pobyt w Polsce poprzestawiało mu sie i wogóle nie chce sam zasypiac:no: A było tak pięknie:-( godzina 19 Marcelka siup do łóżeczka i miałam cały wieczór dla siebie:-(

Ampar a masz jakieś wieści od Myszavik??? Nie odzywała się nic:-(

zapomialam-Apmar- fajnie masz , zrelaksujesz sie.Mi wciaz trzeba chociaz jednego dnia odpoczynku, jakis spokojnych zakupow bez pospiechu, piwka w Pub-ie lub jakiejs dyskoteki.
Czekam na to spotkanie we wrzesniu,:-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)
pogoda jak na zamówienie ,wcześniej wsatwiałam link o festynie dzisiejszym ,oczywiście dla chętnych i nie grilujących ;-).
Pozdrowionka i milego rodzinnego weckendziku :tak::-D;-)

Do góry