reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
W sumie racja, wolę Tobie dać :-) Ta tu u Nas pleyka, dla dzieci jest do dupy.
Jasne, fajne by było dla Kubusia, ale dla takich małych dzieci nie ma nic, choć Olko się wybawił, tuż pod domem, tyle dobrze :-) Ale syf nieziemski, oni tam nie wiedzą co to znaczy kosz na śmieci, a dzieci rozpuszczone, papierek pod nogi i w dupie.... teraz to Ja się położę bo padam....Muszę z synkiem się na chwilkę położyć, jeszcze czuję wczorajszy wieczór ;-)

hejka- Szymek spi wiec ja tylko na chciwle, moj poszedl grac w pilke , no pogoda sie poprawila a ja musze kwitnac w domu:wściekła/y:, ale co zrobic.
Brydka - widze ze az tak glowka nie boli skoro juz pisujesz od samego ranca.:-)
Kasiu.j- dzieki mam nadzieje ze wystarczy na dluzej.
Doris - z tego co pamietam to ty jutro jedziesz, co nie?Spakowana.?
Sylwia - a ty co tak ucichlas

Mam nadzieję że kiedyś uda mi się skończyc:-p
Ale trzeba przyznac że trochę namachałyście tych postow:szok::szok: no ale trzeba nadrobic bo Kasia8118 mnie ochrzani że pracy domowej nie odrobiłam:sorry2:

Oj, Ja też myślałam, że dziś będę musiała siedzieć w domu, ale na szczęście wyszliśmy w dobrym momencie, a jak wróciłam napisała Magda i od słowa do słowa - idziemy razem na kolację więc dobrze jest, ale nie, nie zakrapiam :-D:-D:-D
Niuńka, bo Szymek jeszcze chory tak ?! Dorota się pewnie pakuje :-)
Oj Sylwia, jak masz nadrabiać, no Jesssssu :-D:-D:-D Ja po prostu weszłam, bo uznałam, że nie ma opcji na czytanie wstecz :-D No, ale Ty ziomalka ;-):-)

:-) Ta tu u Nas pleyka, dla dzieci jest do dupy.
Jasne, fajne by było dla Kubusia, ale dla takich małych dzieci nie ma nic, choć Olko się wybawił, tuż pod domem, tyle dobrze :-) Ale syf nieziemski, oni tam nie wiedzą co to znaczy kosz na śmieci, a dzieci rozpuszczone, papierek pod nogi i w dupie.... teraz to Ja się położę bo padam....Muszę z synkiem się na chwilkę położyć, jeszcze czuję wczorajszy wieczór ;-)
Brydka to jest co ja Ci mowilam,chyba nie:-)bo w tym co ja bylam to jest duzo dla takich malych d\zieci,mala slizgawka i samochodziki i rozne inne.A bylam tam z KASIA.J a ona ma Kubusia ktory ma 3 lata:-)I ona tam z nim chodzi:-)
A gdzie wy sie kolacje umowiliscie?do pubu?milej kolacji,wtedy wam zycze:-)

Niunka-no ja jeszcze nie spakowana:no:w sumie nie mam kiedy bo wwieczorem spi Dawid,w dzien Janusz:wściekła/y::wściekła/y:a ja nie mam kiedy:wściekła/y:
No ja juz musze powoli zegnac sie moimi domkami,co mam postawione na polkach:tak:bo juz zostaja sciagane i rzucane:-DA dvd to juz 50 razy zostalo zmasakrowane:-)

reklama
No podjechała po Nas wariatka z Michałem, ale Kamilowi bardzo i Michał przypadł do gustu, więc już dwóch Panów mamy za sobą :-D A kolacja kozak, normalnie smakowało mi jedzenie, szok :-):-D Oni pojechali dalej do Agnieszki a my padnięci po całym dniu do domu .... Umieram :-D:-D:-D
Michał zaoferował też swoją pomoc z miejsca:szok::szok::szok: więc i on pomoże ;-) Kozak mieć was ;-):-D

Do góry