M
Monika1213
Gość
nie za bardzo wiem po co Ci taxi skoro można dwa razy obrócić ,za dużo masz szmalu?? hihihihihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia - a ty co tak ucichlas
Brydka to jest co ja Ci mowilam,chyba nie:-)bo w tym co ja bylam to jest duzo dla takich malych d\zieci,mala slizgawka i samochodziki i rozne inne.A bylam tam z KASIA.J a ona ma Kubusia ktory ma 3 lata:-)I ona tam z nim chodzi:-):-) Ta tu u Nas pleyka, dla dzieci jest do dupy.
Jasne, fajne by było dla Kubusia, ale dla takich małych dzieci nie ma nic, choć Olko się wybawił, tuż pod domem, tyle dobrze :-) Ale syf nieziemski, oni tam nie wiedzą co to znaczy kosz na śmieci, a dzieci rozpuszczone, papierek pod nogi i w dupie.... teraz to Ja się położę bo padam....Muszę z synkiem się na chwilkę położyć, jeszcze czuję wczorajszy wieczór ;-)