reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
doris78tak zrozumiałam, bardzo dobrze to wytłumaczyłaś, jutro sprawdzę to w praktyce
Jutro nie masz co jechac bo w soboty jest zamkniete:-);-)
KAMA-Maksik slodko wyszedl z tymi zabkami,dla mnie wogole jak tak zabki wystaja sa bombowe.Nie moge sie doczekac jak u Dawidka tak beda wystawac:tak::-(
Sylwia-wiedzialam ze nie omieszkasz dzisiaj napisac:-p:-p:-pA Kasia8118 dzisiaj nas pozegnala i pojechala do Polaski:tak:To ty nic nie wiesz???:-p:sorry2::dry::baffled:

doris78 to szkoda że nie czynne, ale i tak do miasta się jutro wybiorę. Albo najpierw do Ikei rano pojedziemy, dawno na hot-dogach nie byliśmy a przy okazji pełno jakiś pierdółek nakupuję.

KAMA-DOKLADNIE tak jak piszesz :-)moj Kuba tez bezbolesnie przechodzil zabkowanie:tak:caly czas przesypial nocki i w dzien tez nigdy nie plaka:tak:
Brydka-ty maniaczko bb:-Dwiedzialam,ze jeszcze dzisiaj wejdziesz i cos napiszesz:-D:-D:-Dzyc bez nas nie mozesz,co?:-p:-p;-):-Dale to fajnie:tak:

A u nas nocki byly przespane pomimo ze praktycznie oba wyszly jednoczesnie:-). Mysle,ze nie kazde dziecko tak strasznie przechodzi ząbkowanie:tak:

To jasne każde dziecko jest inne. U Adama i Julii najgożej było z dalszymi zębami od trójek. U Adasia gorączka i wymiotowanie i oczywiście mnóstwo prania następnego dnia.

Ostatnia edycja:
Sylwia -Ale wiem ze ty bedziesz godnie Kasie zastepowala:tak:a ty nie sprzatasz??
BRYDKA-nO my tez jestesmy z wami myslami i tam z wami pijemy:-D:-Dno tak bo my SIOSTRY BB musimy sie trzymac razem:-D:-D:-D

reklama
Do góry