reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Sylwia- witamy znowu na obczyznie:-), widze ze sie stesknilas za nami, ledwo przyjechalas i juz na bb;-):-)
Kama - Maksik super chlopak i fajny Baksikowy usmiech:-D

Brydka- wypijcie i za mnie, oj beda jutro glowki bolaly:-D.
Sorki , ale nie mam juz tych nazw kolorow.

Jest tu jeszcze ktos?

reklama
To Ja poszłam spać po 1.00. Marta, w stanie, zapakowała Młodego i większego do taksy i pojechali, bo Szymek szalał :-) No, ale udało się nam chłopaków tych większych sobą zainteresować, czynnie rozmawiali i im pasowało, co Nas bardzo cieszyło.
A teraz - a teraz powolne pakowanie się :-) Już wiem z czym co się je, więc zadowolona jestem :-)
I dzień dobry z rana

Czesc dziewczynki:-):-):-)
No to fajnie ,ze spotkanko mezowo-zonowe sie udalo:tak:A Ty Brydka kaca masz??Juz z samego rana jako pirewsza:-D:-Dto sie nazywa uzaleznienie:-D:-DMowisz ,ze juz sie pakujesz:-)A tam kiedy macie zamiar sie przeprowadzic??

Dorcia, ano miałam, ale na kaca najlepsza jest.... no i ogarniałam od rana, komp se włączony, wy to i tak później ode mnie :-);-)
Nie mam już kaca. A przeprowadzka, kochanie, no w przyszły weekend, zaczynamy w piątek, więc już pewnie będę u siebie na weekend, bo organizować wszystko muszę i do Ikea jechać po mele, farby, wsio i reszta

Czesc dziewczynki

Brydka - gratulacje!!!!!!! super, ze udalo sie Wam z mieszkankiam :-):-):-)
Ja sie wlasnie smieje do meza, ze my juz tak ponad rok na jednym mieszkaniu i cos by trzeba bylo zmienic. Nudno sie robi ;-)

Niunka - rowerek super i na 2-3 latka wystarczy :-)

Sylwia - jak po wakacjach? jak sie Polska spodobala Marcelowi? polubil plaze? bo moj Maciek to musial byc w ciaglym ruchu, na kocyku polezal z 10 minut i juz marudzil, za to uwielbial spacery w wozeczku wzdluz plazy, o kazdej porze dnia :-D

Czekam, az moj slubny skonczy poranna toalete i wybywamy do parku, bo pogoda ladna sie robi. Mam nadzieje, ze do jutra juz padac nie bedzie.

Milego dnia. Buziaki dla wszystkich.

KASIA.J-Ty tez wpadlas w manie zmieniania domkow:-Dmoj Kuba wpadl:-)co chwile by sie przeprowadzal:-)jak widzi gdzie tablice na sprzedaz czy do wynajecia,zaraz mowi,*A moze tutaj sie przeprowadzimy*:-D:-D:-D:-DA Ty Kasia kiedy wracsz??nie za dobrze Ci tam??:-D:-Dtyle czasu:-D:-D
KAROLINA-a Ty kiedy wracasz??A moze juz jestes w Anglii??

Ale tutaj cichutko ,no tak Kasi8118 nie ma:-D:-D:-D:-D

Hehehe, cichutko bo weekend się zaczyna nie :-) Ja zaraz pakuję torbę i jedziemy na farmę, by Olko się wyszalał, więc dzień Nam minie. Miałam jechać do Leeds na farmę, ale pojadę tam do Nas, w końcu już moje okolice, a Kaśki brak, oj brak :-):-D:tak:

a mnie jakieś chorubsko dopadło ,gardła nie czuję z bólu ,masakra :-:)-(.Brydka o przeprowadzkę się nie martw ,możesz na nas liczyć ,skoro nie macie jeszcze mebli to może w naszego kombiaka się spakujecie??
a zresztą obgadamy to jeszcze ,
miłego rodzinnego :tak:

reklama
Dziękuję kochanie za pomoc, będziemy wdzięczni, Jasne, że się spakujemy:-D
Mam nadzieję, a co najwyżej drugą się taksę weźmie - zgadamy się, może w poniedziałek pojedziesz ze mną do Amprowej, bo działamy z jej mieszkaniem ?! Kuruj się zatem kochanie, a my idziemy z Olkiem do Playa :*******

Do góry