reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
K&F bo Ja Kozak z nazwiska i to już tak ze mną jakoś od dawna jest, więc się przyzwyczajaj :-D:-D:-D
4 muchy u mnie leje, ale dziś tak na przemian było cały dzień. No i Tudorowa, Amparowa była dziś oglądać Nasz dom, dobrze, że jej się podoba. Muchy, napiszta jutro czy coś wyszło, a Ja się żegnam bo mam akcje dziś, usypiać młodego idę :-D:-D:-D:tak:;-)

Hej z wieczoraka-
Sylwia- witaj spowrotem. Jak tam syneczek- dalej taki kochaniutki czy ci go rozpuscili?

Brydka- jeszcze tu ci pogratuluje, a co!!!!!!! Opite zostalo no nie
No wiec bylam tam dzisiaj zobaczyc gdzie Brydka zamieszka i ja sie staram . Okolica rzeczywiscie- rewelacja, mieszkania nie widzialam ale widzialam z zewn. Dla mnie tylko strach ze tam o prace ciezko a jak pojde gdzies na nocki to strach wracac.:szok: Zobaczymy-jeszcze nie mam:no:
Kasia8118- jak tam podroz wam minela?
Doris78- zycze udanego urlopu

Mnie troche glowa boli dzisiaj po opijaniu- chociaz ja skromnie- buteleczke winka:-) A jutro cos maz kombinuje na 13 rocznice.

Monika- trzeba bylo wczoraj gosci zostawic i jechac z nami to bys na pewno sie dobrze czula:tak:;-)

Doris- spokojnych i sloneczynych wakacji. :-)Tylko mi tam bez szalenstw. Pamietaj jestes zona i mamuska:-D
Brydka - z Szymkiem lepiej, chociaz charczy jak stary traktor :wściekła/y: i nie wiem jak mam to wytepic.
K&F- Malo pisza , bo nie ma tej co pisala najwiecej:-D(Kasi8118)

reklama
Ampar masz rację jak bym ich w cholerę pogonila i pojechała z Tobą bym dzisiaj zdrowa była ........znaczy gardło by mnie nie bolało ,bo z resztą to nie wiem :-):-)
dużo slonka dla wypoczywających w Polsce

Do góry