reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Doris, szerokiej drogi, miłej zabawy i samych przyjemności z podróży - podrzuć nam słońca z kawałek ;-):-)

ja dziś już robię pierwszy zakup, łóżko dla Nas i łóżeczko dla Olka. Mam nadzieję, że to co wybrałam spodoba się Kamilowi :-D:-D:-D

reklama
Doris - szczesliwej podrozy i udanego urlopu, duzo, duzo slonca :-) ja dzis juz wieczorem wracam do UK, takze sie wymieniamy

czesc dziewczyny
znowu dawno do Was nie zagladalam :-( jakos czasu mi na wszystko brakuje.
Przeczytalam ze nastepna "zmiana" pojechala na wakacje do Polski.... ale zazdroszcze.
Brydka jakie lozeczko kupilas malemu??? ciekawa jestem bardzo jak masz jakas fotke to wklej prosze:tak:
Kasiu j. - dziekuje ze podalas mi ten link do strony z angielskim dla dzieci, jeszcze raz wielkie dzieki.
Sylwia - a ty samochodem jechalas do Polski?
Witam Wszystkie mamusie ktore dolaczyly do watku :-)

Jasmina w piatek miala ostatni dzien w szkole i teraz mamy wakacje.
Jestem chora, Dawidek i Jasminka tez. Katar mamy ze ho ho a ja na dodatek gardlo zawalone mam i mowic nie moge.

Dzień Dobry:-):-):-):-)

My dopiero teraz wstaliśmy:szok::szok: Marcel bawił się koło mnie aż do 9:szok: Szok, ale się wyspałam:tak::-)

Ampar niestety trochę mi Marcela rozpuścili:wściekła/y: Ryczy jak odkładam go do fotelika albo gdziekolwiekm, najlepiej to mu na rączkach:wściekła/y: No i nie zasypia sam:szok::wściekła/y: Musi się mocno do mnie przytulic i muszę mu śpiewac:baffled: Ale od jutra zaczynamy od nowa z nauką samodzielnego spania:tak:

Jaśminka ja leciałam samolotem ale mój Rafał samochodem:tak: Właśnie czekam aż dojedzie:-) wraz z całym moim bagażem bo w tą stronę wzięłam tylko plecaczek:-p

Brydka ja też jestem teraz na etapie urządzania nowej chatki:tak: Jutro wybieramy się do Ikei po sofę, stół z krzesłami i komodę. Mam nadzieję że dostanę tą co sobie upatrzyłam:blink::confused:

Kasia.j to czekam na Ciebie po baaaaaaaardzo długiej nieobecności:-):-)

No nic trzeba się wziąc do roboty:baffled::baffled: again:baffled::baffled::baffled::-(

No Ja właśnie Sylwia mam dylemat, bo na stronie nie mam tego co dostanę w sklepie, więc nie chcę kota we worku kupować :-D:-D:-D
Może jakoś tam trafię ;-):-)
A jak sam Ci już zasypia, zmieniając temat to Gratki, bo Ja się jarałam strasznie, jak Olko mi już sam zasypiał ;-):-):tak:
Etap urządzania chaty - sam ten fakt jest dla mnie bomba :-D

Dzien dobry:-)Ja juz spakowana.Ciekawe czy sie zmieszcze w kg,bo troche ciezkie ta moje bagaze:-D:-D
Doris, szerokiej drogi, miłej zabawy i samych przyjemności z podróży - podrzuć nam słońca z kawałek ;-):-)
Mowisz i masz:-):-Djeszcze nie wyjechalam ,a juz slonce wam zalatwilam:-p:-D:cool2::confused:
JASMINA-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA Dawidka na 1 URODZINKI!!!!!!NIECH ROSNIE ZDROWO I SZCZESLIWIE!!!
A jak tam z chodzeniem??Chodzi te twoje szczescie??:-):-)
Dziewczyny dzieki za wakacyjne zyczenia:-)z takimi wlasnie zyczeniami,napewno mi sie wakacje udadza:-)A moj Kuba to taki podekscytowany:-D:-D:-D
SYLWIA-Oj ten Marcel cie rozpieszcza,do tak pozna spac:-D:-D:-DA mi Dawid w nocy nie dal za to spac:no:budzil sie i chcial do mnie:wściekła/y:no to go wzielam i spalismy razem:tak:
No to ja juz sie chyba zegnam:-):-):-)pa pa do zobaczenia za 5 tygodni:-):-):-)

Doris - Dawidek sam spaceruje juz od miesiaca, teraz to sam idzie do kuchni, wogle chodzi wszedzie sam. Smiesznie to wyglada jak maszeruje w wypietym brzuszkiem na tych krotkich krzywych nozkach :-)
Dziekujemy za zyczenia urodzinowe:-):tak:
A na ile jedziesz do Polski , kiedy wracasz no i czy bedziesz miala dostep do internetu?
a WLASNIE DOCZYTALAM ZE WRACASZ ZA 5 TYG.

No właśnie ja też mam upatrzoną sofę ale w sklepie a nie na stronie więc mam nadzieję że teraz też będzie bo widzieliśmy ją jakiś miesiąc temu:baffled::baffled:
A Marcel spał już sam:tak: tzn zasypiał sam w łóżeczku codziennie o 19:tak: ale teraz mu sie pomieszało:dry: Ale nic, nauczy sie od nowa:tak:

Doriiiiiiiiisssssssssssss nie opuszczaj nas:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Jaśmina a Dawidek to ma urodziny dzisiaj???? Bo wczoraj na suwaczku też pokazywało że Jaśminka i Dawidek mają urodziny

reklama
Do góry