reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Brydka ale świnia jesteś, za mnie kciuków nie trzymasz??
Informuje Was,że niestety padła nam karta graficzna w kompie i korzystam z koleżanki kompa. Dlatego kontakt prosze przez komórkę...
Całuski

reklama
Jaaaaka pipa z Magdy :-D:-D:-D Ja i Marta nawalone jak dzikie świnie, muszę długo patrzeć w klawisze by wyglądało, że porządna ze mnie... Oboje i Szymek i Olo wstali jednocześnie, Ja śpiewałam Reni Jusis Zakręconą a Marta gada do Szymka, bo Olek już padł znów, ale chłopaki zajebiście, gadają jak baby a z nas się śmieją, że my na BB :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorotko, dzięki kochanie, Ty byłaś ze mna w tym pierwsza :***********
Laski, normalnie gdyby nie BB - ten na górze wie jeden, ale na mnie dziś uwagi nie zwracajcie, bo my już dobre :-) jessssu, ale ja plotę ... Ale mamy MY zezwolenie na dżamprę, więc juz wiem gdzie ....
Sylwia, witaj kochanie, nie znamy się , ale duuuużo wiem już o Tobie :-D

Do góry