reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Wpadłam jeszcze na momęcik. 4 Muchy, Yorkshire meat in Bradistan. Tam zaraz za Morrisonem, a opłaca się bo tanie i smaczne. ja ostatnio trafiłam mniam cielęcinkę.
Dzwoniłam już Do Marty i jej luby mówił, że będą na 19.30 - 20.00. Mój śpi mały, Szymek pewnie zaśnie u Nas i wypijemy za Was i wypiję za swoje i wypiję za to by Marta z Moniką dostały obok mnie jak chciały, a za wszystko :tak:;-):-D

Oj wczyny pol dnia poza domem a tutaj tyle sie dzieje:szok::szok:
Brydka-gratuluje mieszkanai:-)wiem jak bardzo chcialas dostac:-)i Ci sie udalo;-)napewno jestes przeszczesliwa:tak:To jak ja juz wroce ,to juz pewnie bedziesz troche urzadzona:-)I widze tez bedziesz miala salon pomaranczowy:-D:-D:-DJa tez mam:-D:-DI my tez kupowalismy w B&Q i mieszalismy kolory:tak:
NIUNKA-ten rowerek supre:-)do 3 latek napewno pojezdzi:-)super:-)
4muchy-te mieso wlasnie jak Brydka napisala nazywa sie yorkshire meat i jest na sunbrige road w centrum:-)jak bys jechala do bri i mijasz morrisona i masz skrzyzowanie na foster sqere to ty na swiatlach jedziesz prosto i zaraz jest takie male rondo ,i na tym rondzie skrecasz w lewo i zaraz masz po prawej stronie sklepik:-):-)mam nadzieje ze zrozumialas:-)a jest tam naprwde tanio.Piersi sa po 3,25 za kilo,karkowka 3,10 za kg,schab tak samo i sa bardzo dobre jajka tam,tez polecam.Troche tam smierdzi jak sie wejdzie ,ale mieso jest swiezo,rozbieraja na biezaco:-)

Oj ale tu cicho dzisiaj bedzie:-(KASIA8118 W drodze:-)BRYDKA i Ampar pija:-D:-Da moze sie napija i beda pisac:-D:-D:-D:-DWypijcie za mnie jednego:tak:A we wrzesniu jak K&F wroci umawiamy sie na piwko:tak:bo chyba juz wtedy zadna nie jedzie,nie?:-)

Hej hej:-):-) Pamiętacie mnie jeszcze?:sorry2::confused::dry:
Ja już spowrotem:-) Pewnie nigdy już nie nadrobię tych milionów postów coście naskrobały ale od dzisiaj jestem na bieżąco:tak:
Witam nowe (przynajmniej dla mnie) mamusie:-)

reklama
Do góry