reklama
M
Monika1213
Gość
Brydka
Optymistycznie...
Dzięki Maleńka i witam się ;-):-) Taka jestem zajebiście szczęśliwa, oby wypaliło, oby, a jeśli nie to i tak jesteśmy na tej liście priorytetowej, więc good, jeszcze z Places for People dostałam list, więc good, z każde krowy trza doić i coś wybrać
Brydka
Optymistycznie...
To co, jutro u mnie ?! Co wy na to ? Bo pogoda średnia :-( Jak chcecie w sumie nie.
Acha, a kręgle, kamyk jest za, więc sama nie wiem, też od was zależy nie
Acha, a kręgle, kamyk jest za, więc sama nie wiem, też od was zależy nie
Brydka
Optymistycznie...
A wiecie co nas najbardziej wkurzyło ?! Ci co do tej pory byli, nie chcieli tego mieszkania, bo za daleko, bo starsi ludzie, bo imprez robić nie będą mogli... Tak on mówił, jakoś nie specjalnie jechali na spotkanie, a dziś, z 4 osób przyjechały wszystkie Nie ma bata, powiedział, że tylko my nie narzekamy, więc jest szansa, ja chcę to mieszkanie, chcę chcę chcę
Brydka
Optymistycznie...
Ja się idę z godzinę zdrzemnąć, bo emocje doprowadziły do tego, że straciłam wszelakie siły, jakie miałam, więc piszta, a Ja sobie poczytam i napisze później, kładę się z Olkiem, trudno posiedzę z nim wieczorem najwyżej...
M
Monika1213
Gość
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
czesc , ale tu sie dzieje
Widze ze spotkanie sie wam udalo,
U nas chorubsko nie ustepuje, meczy go ten cholerny kaszel i do tego zapchany nosek, W domu nuda nie wiem co mam wymyslac za zabawy, wszystko daje mu do zabawy ni zadzialal koszyk z klamerkami
Malenka- sliczna ta twoja corcia:-)Tez chcemy druga coreczke, zaznaczam chcemy, a co Bog da to sie okarze.
Brydka - mam nadzieje ze dostaniecie to mieszkanko, z tego co piszesz to wszystko pieknie, TRZYMAM KCIUKI!
Kasiu8118- fajnie ze wypali z ta babka i jej pomoca:-)
Doris- a jak u was z pakowaniem, bedziesz miala gorzej bo masz ograniczone kilosy, a Kasia moze ladowac do bulu w autko.
Widze ze spotkanie sie wam udalo,
U nas chorubsko nie ustepuje, meczy go ten cholerny kaszel i do tego zapchany nosek, W domu nuda nie wiem co mam wymyslac za zabawy, wszystko daje mu do zabawy ni zadzialal koszyk z klamerkami
Malenka- sliczna ta twoja corcia:-)Tez chcemy druga coreczke, zaznaczam chcemy, a co Bog da to sie okarze.
Brydka - mam nadzieje ze dostaniecie to mieszkanko, z tego co piszesz to wszystko pieknie, TRZYMAM KCIUKI!
Kasiu8118- fajnie ze wypali z ta babka i jej pomoca:-)
Doris- a jak u was z pakowaniem, bedziesz miala gorzej bo masz ograniczone kilosy, a Kasia moze ladowac do bulu w autko.
reklama
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
czesc dziewczyny!!!nawet nie zamierzam czytac tych wszystkich stron!!!!tydzien mnie nie mja a tu prosze!!!!
W Polsce nawet fajnie ale tesknie za mezem za domem i oczywiscie za wami!!!!:-)
Ola sie rozbrykala nie wiem jak sobie z nia poradze jak wrocimy do domu!!Az strach pomyslec!!!:-szok::--(
Jak tylko bede mogla to sie odezwe!!!!
A i witam wszystkie nowe mamuski i dzieciaczki.
Pozdrawiam i do zobaczenia za 2 tygodnie!!!
W Polsce nawet fajnie ale tesknie za mezem za domem i oczywiscie za wami!!!!:-)
Ola sie rozbrykala nie wiem jak sobie z nia poradze jak wrocimy do domu!!Az strach pomyslec!!!:-szok::--(
Jak tylko bede mogla to sie odezwe!!!!
A i witam wszystkie nowe mamuski i dzieciaczki.
Pozdrawiam i do zobaczenia za 2 tygodnie!!!
Podziel się: