reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Brydka my dopiero po powrocie będziemy składać podanie ,więc wtedy się do Ciebie uśmiechnę po namiary na firmę.:tak::-D

Dzięki Maleńka i witam się ;-):-) Taka jestem zajebiście szczęśliwa, oby wypaliło, oby, a jeśli nie to i tak jesteśmy na tej liście priorytetowej, więc good, jeszcze z Places for People dostałam list, więc good, z każde krowy trza doić i coś wybrać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wiecie co nas najbardziej wkurzyło ?! Ci co do tej pory byli, nie chcieli tego mieszkania, bo za daleko, bo starsi ludzie, bo imprez robić nie będą mogli... Tak on mówił, jakoś nie specjalnie jechali na spotkanie, a dziś, z 4 osób przyjechały wszystkie :-D Nie ma bata, powiedział, że tylko my nie narzekamy, więc jest szansa, ja chcę to mieszkanie, chcę chcę chcę

Ja się idę z godzinę zdrzemnąć, bo emocje doprowadziły do tego, że straciłam wszelakie siły, jakie miałam, więc piszta, a Ja sobie poczytam i napisze później, kładę się z Olkiem, trudno posiedzę z nim wieczorem najwyżej...:-D

Brydka dla mnie nie problem wsadzam młodego w autko i jesteśmy :-) ,tylko proszę o konkrety no i przygotować obiad będzie trzeba bo po raz drugi pizza nie przejdzie hihihihhi:-D:-D

czesc , ale tu sie dzieje
Widze ze spotkanie sie wam udalo,
U nas chorubsko nie ustepuje, meczy go ten cholerny kaszel i do tego zapchany nosek:wściekła/y::wściekła/y:, W domu nuda nie wiem co mam wymyslac za zabawy, wszystko daje mu do zabawy ni zadzialal koszyk z klamerkami:-D
Malenka- sliczna ta twoja corcia:-)Tez chcemy druga coreczke, zaznaczam chcemy, a co Bog da to sie okarze.
Brydka - mam nadzieje ze dostaniecie to mieszkanko, z tego co piszesz to wszystko pieknie, TRZYMAM KCIUKI!
Kasiu8118- fajnie ze wypali z ta babka i jej pomoca:tak::-)
Doris- a jak u was z pakowaniem, bedziesz miala gorzej bo masz ograniczone kilosy, a Kasia moze ladowac do bulu w autko.

reklama
czesc dziewczyny!!!nawet nie zamierzam czytac tych wszystkich stron!!!!tydzien mnie nie mja a tu prosze!!!!
W Polsce nawet fajnie ale tesknie za mezem za domem i oczywiscie za wami!!!!:-):-D:tak:
Ola sie rozbrykala nie wiem jak sobie z nia poradze jak wrocimy do domu!!Az strach pomyslec!!!:-:)szok::szok::szok::-:)-(
Jak tylko bede mogla to sie odezwe!!!!
A i witam wszystkie nowe mamuski i dzieciaczki.
Pozdrawiam i do zobaczenia za 2 tygodnie!!!

Do góry