reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Niuńka, mam nadzieję, że Sz szybko dojdzie do zdrowia, bo tak same na faja chodzić.......
Ja się zaraz kładę, ale jak coś, czekam co wy na to wsio ... na jutro nie :tak:

reklama
Ja jestem chetna na jutro. Moze tak na 11 bo moj malutki o 14 juz pada. A ja i tak w miescie bede to chetnie podjade:-)

Niunka- wspolczuje ci chorowitka. Moj tez zasmarkany, na spotkaniu z gilami latal:-D
Kasia8118- pieknej pogody ci zycze i wypoczynku
Asiunia- baw sie dobrze. A jak tam sprawy nocnikowe?

No hejka jestem.Kurcze nic jeszcze prawie nie spakowane a ja sobie siedzę przed kompem :baffled:.No spakowałam tylko męża to co sobie przygotował.On to dopiero ma świecie 4 pary sportowych butów i chyba z 20 koszulek:-p.Dobrze że jedziemy autem bo na lotnisku to byśmy się nie wypłacili :confused:.

Brydka-no to niech wa sie uda z tym mieszkankiem:-)a powiedz standardowo bez podlog,bylo to mieszkanko??Ale dziwne ,ze tyle osob ogladalo?ja ogladalam kiedys 2 mieszkania i na kazdym sami bylismy:-)
Niunka-ciekawa jestem jak to bedzie z tym pakowaniem:-Dbede pakowc a potem wypakowywac:-D:-pnie no mam nadzieje,ze dam rade moge wkoncu wziasc 40 kilo:-):-)

A ja z tego przejecia ,ze wyjezdzam zapomnialam kupic jakies slodkosci i kartki dla Kubusia do szkoly na zakonczenie roku:wściekła/y::wściekła/y:oj zla matka ze mnie jest:wściekła/y::wściekła/y:jutro przed szkola musimy gnac do sklepu:wściekła/y:
A jutro wraca Sylwia:-)wiec bedziecie mialy kolejna nalogowa internautke:-DChociaz jej troche zejdzie zanim przeczyta te wszystkie strony:tak:Miala wrocic w niedziele,autem z Rafalem,ale stwierdzila ze jednak wroci samolotem,bo tak i tak bilet miala:tak:
A mi sie cos pomylilo i myslalamze dzisiaj KASIA8118 jedziesz:baffled:i tak czytam i mysle ,ze kompa wzielas ze soba i po drodze piszesz:-D:-D:-D

reklama
Do góry