M
reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Asiu - my tez za wami tesknimy! Bawcie sie i korzystajcie ze slonecznej pogody , bo tu brzydko
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Monia- dzieki, oczywiscie uzywam jej, robimy tez inhalacje, mam kropelki do noska i Wode morska, A na kaszel syropek.
Brydka
Optymistycznie...
Oj nie pospałam, mnie tu Cela autem z Pawłem podjechała, już wiem, skąd kupię auto No, ale najpierw mieszkanie, tak. Jak zadzwoniła to już myślałam, że Stuart :
Monika, jedziesz, pakujesz się i dajesz do mnie, zabierz po drodze Amparową, bo przeca ona musi słeterek zabrać nie, a obiadu nie będzie, piątki jemy na mieście, a chyba teraz uśmiechnę się do Magdy i tu w pubie jej koleżanki zjem jutro z mężem :-)
No i co tam jeszcze... No i Magda będzie z Mary - mam nadzieję, a jak nie to niech Michał ją podwiezie:-)
Monika, jedziesz, pakujesz się i dajesz do mnie, zabierz po drodze Amparową, bo przeca ona musi słeterek zabrać nie, a obiadu nie będzie, piątki jemy na mieście, a chyba teraz uśmiechnę się do Magdy i tu w pubie jej koleżanki zjem jutro z mężem :-)
No i co tam jeszcze... No i Magda będzie z Mary - mam nadzieję, a jak nie to niech Michał ją podwiezie:-)
Brydka
Optymistycznie...
Może jakaś jeszcze się pojawi.
Edytka wszystkiego dobrego dla Szymka :******
Edytka wszystkiego dobrego dla Szymka :******
kasia8118
Fanka BB :)
Brydka trochę dziwne jest to że pokazują mieszkanie kilku parą.
kasia8118
Fanka BB :)
Brydka oby wypaliło :-).
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
dzieki kasiu.j-
Szymek wycalowany!
Szymek wycalowany!
reklama
Brydka
Optymistycznie...
Kasia z tego co mówiła u Mnie Magda nie dziwne, a przede mną była młoda angielka co jej nazecony nie dojechał i nie wiedziała, co ma zrobić, do tego, ale Magda mówiła, że też jej w papiery ludzie zaglądali, więc teraz czekać, ale wiesz, Ja i tak jestem potem pierwsza na liście, więc luziks :-)
Podziel się: