reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

zawsze marzylam o ziwrzaku nawet malym:tak:teraz sobie pomyslalam ze jak Dominika troszke odrosnie to wezme jakiegos szczeniaka ale moj m powiedzial ze albo on albo pies ,znaczy albo on spi w budzie albo pies i wiecie co jeszcze chwile sie zastanowieHAHAHA:-D

reklama
to super wiadomość Kasiu ,może faktycznie jeszcze chwila i ta sala będzie dla naszych milusińskich gotowa.:-D:tak::-D
wiecie co strasznie udzieliły mi się nerwy Brydki ,już mogłaby dać znać co i jak:tak::-):tak:

Hej wam
Ja dzisiaj az na godzinke wyszlam. Koszmar. Juz nie wiedzialam co malemu wymyslac.
Kasia8118- mam masc. Jak chcesz to wpadaj pod wieczor.

Brydka- od rana trzymalam kciukasy. Jak tam kregle?
Oleska- jak mojemu mezowi pokazalam twoj zestaw rzeczy potrzebnych to powiedzial zebysmy sie na lotnisku spytali moze hangary wynajmuja

Cfcgirl- ale z was plotkary:tak:

malenkaM - my też sie zastanawialiśmy nad psem, ale fretka wygrała. Ze wzdgledu ze wynajmujemy mieszkanie nie mozemy trzymac psa ani kota, tak jest w umowie. Z fretką nie trzeba wychodzić na dworek i bardzo duzo śpi- co jest mi bardzo na reke hehehe tylko trzeba dobrze zabezpieczyć mieszkanie jak biega po domku :-):-D:-) bardzo lubi zaglądać w każdą najmniejszą dziurkę ;-) jest mistrzem w wymiataniu kurzu z pod szafek:baffled:

No to jestem, zakochana zakochana na maksa.
Mieszkanie śliczne, zdjęć zrobić nie dał Stuart choć nie wiem czemu i tak. Od stacji jest 5 min, zamknięte osiedle, wielkie pole, obok zajebisty pub. Do biegania boskie wielkie boisko pod domem. Klatka w wykładzinie, jakieś obrazki. Mieszkanie, tak. Mała łazienka, bo mała, mają ją zrobić. Trzy pokoje, dla mnie duże, jak nasza sypialnia, więc takie trzy są ok. Na jednej stronie. Wielkie dwie szafy wnękowe i schowek, Kuchnia piękna w kwadracie z oknem na lasek, piękne nowe szafki.
Jest minus.
Na to mieszkanie są 4 osoby, my czwarci, więc jeśli nikt tego nie chcieć, dostać wtedy my. Stuart kazał dzwonić do Accentu ( choć nie od nich mieszkanie, ale przez nich ) i powiedzieć, że chcemy. Jak nie dostaniemy, bo ktoś wcześniej się zdecyduje, to pierwsze wolne w tej okolicy, czy to dom, czy flat będzie nasze.
Więc tak czy siak dla nas, ale jestem happy. Bo piękne, odnowione i okolica Boska.
No i rent jest 90 funtów. No zakochana jestem. jakieś pytania ?
referencje od Lanlorda i najlepiej od pracodawcy

reklama
Do góry