reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
No to nastała cisza a ja mam właśnie trochę wolnego bo mały śpi.Szkoda tak mi się przypomniało że potrzebowałabym jakieś nowe obuwie sportowe zobaczę może uda mi się wyciągnąc dzisiaj mojego na zakupy ,ale może byc ciężko bo on nie lubi chodzic zemną po sklepach bo twierdzi że sama nie wiem czego chce.Może i ma racje bo mnie ciężko zadowolic.Maruda ze mnie.

Brydka powodzonka złotych dywanów i diamentowych klamek:-)
my dalej czekamy... dzis dzwonilismy by zapytac kiedy mozna sie jakiegos miezkanka spodziewac...Odp: jak zbierzemy od was wszystkie dokumenty... dotarczylismy juz chyba wszystko, wiec padlo pytanie jaich dokumentow potrzebuja jeszcze...Odp: nie wiemy. :wściekła/y: jak zbiora wszystko co im potrzeba to po 4tygodniach dostaniemy odpowiedz co i jak... jak ja nienawidzę biurokracji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czy nie łatwiej by było zrobic liste co potrzeba, wyslac i miec z glowy za jednym razem? a tak to szkoda tylko papieru na kolejne listy...biedne drzewka :baffled:

a ja nie lubię chodzić z moim ,bo ja szybko to co potrzebuję i juz ,a Wojt chodzi ogląda ,przekłada a po godzinie stwierdza że to jednak nie to ,a po 2 dniach jak wraca po np.buty które były nie te a teraz są super to ich już nie ma więc jest zły a ja wku..........bo go wcześniej namawiałm by je kupił ............:-D:-D:-D i tak jest zawsze

hej kobitki.jestem taka zla ze musze sie wygadac wypisac 3 tyg.temu dzwonila hv zeby przyjsc do cliniki bo ona nie moze znalesc naszego nowego adresu no nic.Poszlam a tej dupy nie ma i wyobrascie sobie gdzie jest:angry::wściekła/y::wściekła/y:u mnie w domu a przeciez dzwonila ze nie moze znalesc adresu.Niewazne ze siedzialam z Dominisia godzine w osrodku !!!!!!! wracamy do domu a ona dzwoni i przeprasza bo zapomniala jak sie umawialysmy nawet w osrodku nie napisala gdzie wychodzi!Wie ktos moze jak mozna zmienic hv???? skarge na nia juz napisalam w osrodku dodam ze nie tylko ja.
Normalnie tak wam zazdroszcze z tymi spotkaniami ze sodoma.
Uzadzilismy pokoj Dominisi i spi w nim .jestem zadowolona bo ladnie przesypia tylko kladzie sie o 22 albo pozniej za to spi do 10 wstaje o 5 na butle i kimono.
W niedziele bylismy w tropical world boze kobity mala miala taka podniete ze szok. za pieskami biegala az nogi jej sie plataly a piszczala i na wszystko tak ladnie pokazywala paluszkiem..:-D

Mój jak coś ogląda, a ja chce iść w alejke z kobiecymi ciuszkami to sie mnie pyta: Śpieszy Ci się gdzieś?
kiedy juz wejdziemy w damskie ciuchy to słysze tylko wzdychanie i sapanie...po 2 minutach mam dość zakupów i wychodzę.... przychodze nastepnego dnia sama i kupuje, a jak nie moge sie na cos zdecydowac, to po pracy moj kochany musi przyjechac do centrum i zadecydowac hehehe:-):-D:-)
całe szczęście, że jesli chodzi o inne rzeczy do domu czy jedzenia zawsze jedzie bez dyskusji i potrafi cos wybrac czy doradzic... najbardziej lubie jak kupuje jedzenie, wybiera to co lubi i juz wie jak by chcial to miec przyzadzone... ja wtedy mowie ze ja tak dobrze tego nie zrobie jak on hehehe... co prawda to ja codziennie gotuje obiadki, ale moje kochanie potrafi czasem przygotowac dobrą kolacyjke :-)

.....

Załączniki

• DSC08114.jpg
    DSC08114.jpg
    599,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry