reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cfcgirl ja rowniez trzymam kciuki!!!!
Dziewczyny znowu sie spotykaja a ja buuuu!!!!!!:-(
Maksikowi widze ze tez juz sie szykuja gorne zabki do wyjscia. A tymi dwoma co juz ma to potrafi niezle ugryzc:tak:
Ja chyba wyrusze do miasta bo mlody powyrastal mi z ciuchow:-),a w ogole to w piatek konczy mi sie macierzynski:szok: Bedziemy z Maksikiem na garnuszku tatusia,pewnie sie ucieszy:-):-D

odkąd pamietam Kuba zawsze ładnie spał teraz to potrafi nawet do 9:30 ,więc jestem szczęśliwa bo też lubię pospać;-)

brydka - moj Maciek tak pluje na okraglo, lacznie z jedzeniem :-( a Kubie to kapalo z buzi, jakby ktos kranik z woda otworzyl

kama - to jakie masz dlasze plany?

oleska - to chyba zalezy od dziecka i wytrwalosci rodzicow z tym przesypianiem calej nocy, u mnie Kuba do dzis potrafi sie obudzic w nocy, zeby sie wladowac do lozka, ale wprowadzilam zasade, ze dopiero jak jest jasno to moze do nas przyjsc, niestety zasade wprowadzilam w zimie :-(

Udanego spaceru, trzeba korzystac z pogody :-) U nas wlasnie burza byla z piorunami i blyskawicami. Kuba sie klocil z babcia o to kto gra w kregle! Babcia, ze aniolki, a Kubus, ze chmurowe olbrzymy :-)

moje dziecie śpi z nami ,niestety nie ma za bardzo warunków by to zmienić :no: ,więc mozna by powiedzieć ze mam 2 facetów w łóżku :tak:

Oleksa- na pierwsze mieszkanie dostalismy po ok . miesiacu, ale teraz mamy juz drugie , bo robilismy przeniesienie na wieksze, No a na to czekalismy ponad pol roku.
Podaje ci tel, do nich i poprosc o alikacje i ci przysla do domu, wypelnisz i odeslesz , no a potem juz czekasz.
TEL.08004320002

Kasia J brak planow,bo i tak nie mialabym co z Maksikiem zrobic. Na razie bede siedziala w domu,sytuacja nie jest az tak zla zebym musiala isc juz do pracy;-)

No jestem wolna gary umyte ,mały śpi ,tatuś odprawiony do pracy i mam luz:-).Ciekawa jestem czy dziewczyny poszły do parku bo za oknem deszcz:shocked2:.Niunka wiem że spotkanie w piątek ;-),ale już nie mogę sie do czekac i widzisz wszystko mi się kręci w głowie:-D.

reklama
No złapał nas deszcz, zagadałam Dorotę na Śmierć - no raczej :-D Ale czas nam szybko minął, no i generalnie fajnie mi się gadało i jestem zadowolona, ale kurcze kawe na wysokim C mojego syna piłyśmy, bo chciał już na plac zabaw.
Dostałam potwierdzenie, że Olek jest na liście już do przedszkola, kozak bo już miejsc nie ma :)
No i dziękuję za spacer, choć miałam przygodę z autobusem i dziecko " złodzieje " krzyczało :)

Do góry